Skaparna via Daniel Scranton, 11 februari 2018

 

Att Vara Till Tjänst Tjänar Dig Alltid ∞Skaparna

”Vi uppskattar allt ni gör, och vi ger er förslag eftersom vi vill att ni skall ha ett mer glädjefyllt liv så att ni kan sprida mer glädje. Det är vår önskan för dig att du ger vad du är stark i, vad du anser dig vara en expert på, till vem som helst som begär din hjälp och vägledning, ditt stöd.

Ni är änglar som har kommit för att vara till tjänst för varandra och det är det snabbaste sättet att leva det liv ni alltid har drömt om. Vi vill att ni ska veta att detta är för ert högsta goda. Ni behöver inte rädda eller frälsa någon. Ni är era egna frälsare, och det är därför vi ber er att förkroppsliga den rollen.

Det är omöjligt för dig att hjälpa en annan utan att hjälpa dig själv. Du har idén att de andra på något sätt är skilda från dig och att om du ger något till dem, så måste de ge dig något tillbaka, eftersom du inte ser gåvan som du ger dig själv genom att vara till tjänst. Och du kan inte se krusningseffekten. Låt oss försäkra dig om att allt kommer tillbaka till dig i någon form, på något sätt. Du kommer att få vad du behöver när du ger frikostigt av det du har.

Ta detta erbjudande som vår gåva till er, för det är vår önskan att vara den bästa möjliga versionen av oss själva som vi kan vara. Och vi vet att det här är er önskan också. Vi vet vilka ni är, och vi ger er exakt vad ni är redo för. Det är dags. Ni är redo att vakna till era sanna Jag, era kärleksfulla, givande, vårdande, oändliga Jag.

Börja med en vänlig gest. En våg eller ett leende, en hej eller ett tack och se hur det känns. Då kommer du att känna dig inspirerad att göra något annat. Låt dig gå med den tanken, den idén och se var det tar dig. Och snart kommer ni alla att leva och ge det bästa av vad ni är. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...