Ärkeängel Gabriel via Carina Davidsson, 11 februari, 2018

 

2018-02-11 ÄÄ Gabriel

Låt den Nya Tiden få vara den tid som nu är Din tid. Låt oss som är på den Nya Tidens Andra Sida få vara de som hjälper Ditt Jag att acceptera det som varit så svårt och sen släppa taget om det. Du har ägnat många, långa tider åt att verkställa det som gått att verkställa i den Tredje Dimensionens tid. Nu har den tiden passerat förbi och gjort sitt i det liv Du lever som människa nu.

Du har ägnat eoner av tid till att verka i de lägre dimensionerna. Som en riddare i strid har Du valt att ta upp kampen med det som varit möjligt att strida för och med. Länge levde de gamla lustarna att andas den Gamla Tidens glädje och tidvis frustration.

Du har gett Dig själv en tid av upplevelse! Det finns oändliga minnen i den Gamla Tiden och de är alla en del av den tid som Du skapat på jorden. Du är den som ger Dig de minnen Du haft för avsikt att skapa. Du är det genetiska arvet i Din egen kropp och Du har gett Dig själv och andra det bästa av Ditt jag i alla tider. Låt Dig nu stolt se Dig själv som den vackra varelse Du alltid varit. Låt Dig själv njuta av det faktum att Du aldrig har varit annat än fantastisk och att Du trots bojor av tung och svårtämjd energi gett allt Du kunnat för att skapa det bästa Du haft förmåga och möjlighet till. Låt Dig själv njuta av den sanning som nu ljuder genom Dig själv och som ärar Din förmåga att vara DU.

Den Gamla Tidens energi har i långa drag varit obarmhärtig och svår att tolka. Du har med all den kraft Du haft gjort allt Du kunnat för att förnimma det goda och njuta av det. Du har med all Din kraft gjort allt för att må bra och njuta av det som funnits att njuta av. Men i den Gamla Tiden har det legat energi mönster som Du tvingats ägna Dig åt att återskapa om och om igen trots att de inte längre gynnar Dig. Det är ingen fara min vän, det är genom att gå i cirklar som Du vaknat upp och kommit fram till att det nu är tid att lämna det Gamla och gå in i det Nya.

Låt mig, i all välmening, få ge dig en gåta. ”Vem är det som går och går men aldrig kommer ur den gamla energin förrän den har kapitulerat och trängts undan av den Nya Tidens energi”? (ÄÄ Gabriel ler stort) Ja, så har det faktiskt varit. Ni HAR INTE kunnat lämna den Gamla Tiden av egen maskin och vilja. Ni har kunnat lämna det gamla bakom er för en stund och besöka de högre dimensionernas paradis men i sanning och välmenad omsorg har Ni aldrig kunnat lämna den Gamla Tiden för gott. Inte förrän nu när de högre energiernas paradis drar in över jorden och tränger undan den Gamla Tidens energi likt en jättelik tromb som drar med allt i dess väg.

Ni har gett Er själva tiden av överlämnande, från det Gamla till det Nya, för att Era hjärtan ska rena sig i en takt som Ni klarar av både känslomässigt och kroppsligt. En tid av cirklar och en tid av att vandra mellan målen har varit fullkomligt nödvändigt för att Ni ska förstå det som pågår och välja att följa med på resan. Ni har inte gjort ett enda val fram till nu som Ni inte kunnat råda över från den Högre versionen av Er själva även om Ni inte varit medvetna om det i den tid där ni lever och verkar just nu. Allt som varit fram till nu har varit under exakt kontroll av den Högre delen av Dig själv och inte ett enda misstag har begåtts, punkt. Alla gånger Du känt det som att du suttit i en okontrollerad slänggunga här på jorden har du på ett Högre plan haft fullkomlig kontroll. Kom ihåg det för det är viktigt för Dig.

Ge mig Dina händer så ska jag visa Dig hur vackra och verksamma de varit. Du har ägnat Dina händer åt enorma mängder skapande varje tid i ditt liv. Det är viktigt för Er nu, kära människor, att verkligen komma till insikt och förstå att Ni varit underbara skapare under alla de tider Ni varit inkarnerade här på jorden. Ni har lidit av en s.k. minnesförlust och nu kommer minnet tillbaka. Ni ska se på Er själva som de fantastiska varelser ni varit och är. Ni har skapat goda maträtter mer era händer, Ni har ägnat Er åt att smeka på era barn när de oroligt har svårt att sova, Ni har älskat att rengöra era händer efter olika hårda arbeten och Ni har älskat att kunna ta Er mat och föra den till munnen med hjälp av Era händer. Ni har älskat allt detta men inte varit riktigt medvetna om att ni gjort det, älskat Era händer.

Förstår ni symboliken här. Ni har inte bara skapat omedvetet mer era händer, ni har skapat med era tankar, ni har skapat med Era munnar när Ni har pratat eller ätit mat som ger smakupplevelser och Ni har skapat med Era känslor. Ni har varit vackra skapande varelser under hela ert inkarnerade liv här på jorden och det som skiljer den Gamla Tiden från den Nya Tiden är att Ni inte alls varit medvetna om att ni skapat i den Gamla Tiden.

I den Gamla Tiden har Ni suttit på Er stol och funderat febrilt över vad Ni ska skapa när Ni läst något av våra meddelanden till Er. Ni har blivit frustrerade eftersom Ni aldrig kommit på vad just Ni ska skapa och i frustration över Er oduglighet har Ni lagt ifrån Er datorn, gått till köket och skapat den mest fantastiska middag till Era barn samtidigt som Ni skapat en väldoftande atmosvär i Ert hus som i sin tur skapar fantastiska känslor i Er familj. Så här håller Ni på! Ni skapar i allt ni gör men är frustrerade över att ni inte kan komma på vad Ni ska skapa!

(ÄÄ Gabriel tar leende en konstpaus)

Så fort Ni slår upp Era vackra ögon på morgonen börjar Ni tänka. Ni går upp, Ni lagar frukost, Ni tvättar Er, Ni ser till att barnen kommer till skolan med rätt böcker och kläder för dagen, Ni borstar tänderna och Ni väljer skor för dagen och tar dem på Er. Ni skapar från det att Ni vaknar tills det att Ni somnar på kvällen men Ni har aldrig tänkt på det som ett skapande.

Ni har gått i ett energimässigt töcken som gjort Er avprogrammerade från att vara medvetna om det Ni gör. Nu är tiden inne att börja göra medvetna val istället för att välja genom de gamla automatlooparna. Det kanske plötsligt slår er att Ni är rätt trött på 20 års användning av tandkrämen Ni alltid köpt av gammal vana. Ni väljer plötsligt en ny sorts tandkräm som ger Er en ny smakupplevelse och kanske starkare tänder. Och i stället för att alltid handla i den lokala mataffären kanske Ni kommer på att Ni vill pröva en annan mataffär och där träffar Ni någon som Ni inte träffat på mycket länge och som gör Er glad.

Ni är fantastiska men har aldrig någonsin förstått det. Men nu kära vänner är det hög tid att vakna! Ni ska vakna varje morgon och se Er dag som en oskriven sida i Er bok. En oskriven sida som vad Ni än väljer att ägna Er åt under dagen kommer att vara fyllt till bredden av skapande när Ni går och lägger Er. Ni väljer vad boken ska innehålla.

De allra flesta av Er har dagen given i det mesta. Ni ska få iväg barnen till skolan, själva åka till jobbet, följa med gamla mamma till doktorn, handla mat, laga mat, läsa läxor och betala räkningar. Allt detta måste Ni så klart göra för att Ni ska få det att gå runt men i alla dessa givna val kan Ni ändå välja att skapa t ex tankar av kärlek eller tankar av rädsla. Ni kan tänka när ni vaknar ”och himmel hur ska jag orka med hela den här dagen” eller så kan ni tänka ”i dag kan det bli lite intensivt men tänk att jag ändå är mamma till två fina barn som jag skapat och att jag har ett jobb som ger mig möjlighet att åka ifrån för att följa med min kära mamma till doktorn”. Båda valen är skapelser och fyller er bok. Vilken version av skapelse ni än väljer så är det Er skapelse som lagras i Er bok. Förstår ni, inom allt som är givet och som Ni inte kan påverka (för det är massor) så kan Ni ändå medvetet välja att se på det som händer med olika perspektiv.

Det här är en del av dagligt medvetet skapande och jag tror att det är här som de flesta av Er måste börja. Det blir för stort i Era tankar och känslor när Ni ska börja skapa medvetet annars. Ni kan inte börja med att omstrukturera hela Ert liv när Ni ska gå från icke medvetet skapande till medvetet skapande. Om Ni vill må bra i den här övergången från det Gamla till det Nya kan Ni inte börja med att säga upp Er från jobbet och packa ryggsäcken för ett år på andra sidan jordklotet även om det är det som faller Er in när Ni vaknat på morgonen och börjar tänka att Ni ska skapa Ert liv medvetet. Förstår Ni, Ni måste ge Er själva chansen att bejaka Era känslor i det lilla först och sen successivt gå över till större och större projekt av medvetna val.

Njut av Er tillvaro på jorden för de gamla lågfrekventa tiderna är över nu. Tänk på, varje gång du gör ett uttalande eller ger ett gott råd till någon annan, att det är en skapelse i din bok som inte bara påverkar din bok utan även den som mottagaren har. Det är viktigt att Ni är kärleksfulla mot varandra, lyfter varandra och ser på varandra med kärlek. Ni är alla i samma energi, ingen är sämre eller bättre än någon annan och alla måste Ni gå mot de nya energierna vare sig ni vill eller inte. Så hjälp varandra att må bra och släpp alla Era rädslor så kommer Ni snart må väldigt bra.

Jag älskar Er innerligt och önskar Er all lycka i världen. Ge mig Din hand och jag ska visa Dig vilken underbar varelse Du är. Tack för mig! ÄÄ Gabriel.

Du gillar kanske också...