Skaparna via Daniel Scranton, 14 februari, 2024

 

Dina romantiska relationer ∞

12D-skaparna, ett icke-fysiskt kollektivt medvetande, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi vet att du alltid gör det bästa du kan inom alla områden av ditt liv, men speciellt när det kommer till alla dina relationer med andra människor. Du kan vara hård mot någon annan som du är i ett förhållande med för att du är hård mot dig själv och för att någon annan, eller flera personer, har varit hårda mot dig. Du kanske gör det du tycker är lämpligast i ett romantiskt förhållande eftersom det är allt du någonsin har fått modellera för dig.

När du träffas med någon annan i ett romantiskt förhållande tenderar du att se det bästa av dem till en början. Och när tiden går framåt tenderar du att se alla delar av dem, och du känner mindre kärlek inom dig för den personen som ett resultat. Den genomsnittliga personen kommer att försöka förändra sin partner, för att försöka få sin partner att se felet i deras sätt, så att de kan forma sig och vara den där mycket älskvärda personen som först dök upp i förhållandet för dem. Nu fungerar detta förstås i olika grad för olika människor, men för det mesta är det personen som ber den andre att förändra som behöver förändras.

Det är viktigt för er alla att se att ni är den där kärleken som ni vill känna och att ni kan generera den kärleken inom er själva och känna den oavsett vad den andra personen gör. Och när du sänder kärlek till den andra personen och är kärlek under alla omständigheter, då får du det du tror att du behöver från den andra personen, men du får det inifrån dig själv. Du förstår, du behöver inte någon annan att förändras för att uppleva kärlek när du tittar på den personen eller tänker på dem. Du kan behöva ändra hur du fokuserar på den personen. Du kan behöva bestämma dig för vad du ska fokusera på när du tänker på den personen, men du behöver inte den andra personen för att fullända sig själv så att du sedan kan erbjuda dem din villkorliga kärlek.

Många människor går från relation till relation och tänker att de äntligen kommer att hitta ”den” som kommer att bli allt de tror att de behöver en annan person att vara. Det är viktigt att acceptera och älska sig själv som man är, och det är lika viktigt att göra det för alla andra som finns i ditt liv, oavsett om förhållandet i fråga är romantiskt. Vi vet att du förväntar dig mycket av dina barn och av dina föräldrar också. Du förväntar dig att de alltid ska vara i linje med Källan och stråla den villkorslösa kärleken till Källan över dig. Men ofta kan de inte eftersom de inte har fått lära sig hur man gör det.

När vi säger till er att gå in och skapa den kärlek som ni verkligen är inifrån er, är det vad vi försöker göra. Vi försöker lära dig hur du hittar den kärlek du verkligen är så att du kan vara den och känna den under alla omständigheter och runt alla människor. Och då kommer du inte att be någon annan att fullborda dig eller älska dig villkorslöst. Och det kommer att göra ditt liv mycket enklare och det kommer att göra era relationer mycket bättre, och ni kommer att fylla er själva närhelst ni behöver, för ni kommer att ha övat på det, och ni kommer att ha övat på det för att ni vill vara i en kärleksfull romantisk relation med en annan person. I slutändan vill du dock börja ha den relationen med dig själv.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *