St. Germain via Daniel Scranton, 24 maj, 2024

 

 

Hur man arbetar med den violetta lågan ∞

St. Germain, kanaliserad av Daniel Scranton

“Jag är St. Germain, väktaren av den violetta lågan.

Detta är en introduktion till min energi och mitt väsen. Jag är mest förknippad med den violetta lågan, och jag skulle vilja hjälpa er alla att förstå att den violetta lågan är ni. Det finns inom dig; det finns runt omkring dig. Det är sättet att ansluta till de högsta frekvensenergierna som du har tillgängliga för dig. Det är meningen att du ska inse att allt och varje verktyg du har tillgängligt för dig är en aspekt av dig, och den violetta lågan är en aspekt som hjälper dig på vilket sätt du än vill att den ska hjälpa dig.

Därför kan du använda den för att rena, för att manifestera, för att läka, för att ansluta, för att komma åt varelser och kollektiv med högre frekvens. Det är upp till dig hur du använder denna nivå av ditt medvetande, denna vibration som du har tillgänglig för dig hela tiden. Även om du har svårt att visualisera en violett låga, kan du fortfarande föreställa dig att du är uppslukad av en violett låga eller att det finns en violett låga runt dig för att tjäna dig, och för att hjälpa dig på allt sätt som dess vibration kan.

Det är meningen att du ska arbeta med vibrationer. Det är meningen att du ska arbeta med energi. Det är meningen att du ska se allt som energi som innehåller vibrationer, och när du sträcker dig efter den högsta vibrationen som du har tillgänglig för dig, är det då du får de högsta resultaten. Det är då du blir knuten till den högsta versionen av dig själv som du kan vara. Och så kan du föreställa dig den violetta lågan i ditt tredje öga, se den med ditt sinnesöga, flimrande där, växande i intensitet. Du kanske känner det och känner till det i ditt hjärtcenter eller i ditt energifält. Du kan placera vilka avsikter du än vill placera där och lita på att den violetta lågan vet vad den ska göra.

Jag är här för att hjälpa dig på alla sätt jag kan. Jag är här som en representant för det gudomliga maskulina för dig. Jag representerar anpassning till Källenergin i en fysisk kropp, och mina liv där på jorden har levts så att du kunde inspireras av mig och av förmågan att jag var tvungen att hålla en högre vibration medan jag var i fysisk form och levde bland andra människor varelser som inte höll den högsta vibrationen. Och jag har alltid sett det som min resa att hjälpa andra att gå med mig i vibrationen av den violetta lågan, och jag kommer alltid att finnas där för dig. Jag har lämnat fotspår efter mig. Jag har lämnat de energiska markörerna för er alla att plocka upp och använda för er själva, och jag håller min plats här bland kollektivet av uppstigna mästare för att vara det som ni kan nå fram till nu och känna att ni harmoniserar med.

Snälla ropa till mig vid namn och sträck mig upp och in efter mig, för jag är alltid här och håller vibrationen från den violetta lågan för dig, och jag är alltid redo att hjälpa dig på alla sätt jag kan. Det är min resa, mitt uppdrag och mitt syfte.

Jag är St. Germain, väktare av den violetta lågan.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *