Skaparna via Daniel Scranton, 15 Februari 2018

Skaparna via Daniel Scranton,

15 Februari 2018

 Tillåt dig själv att känna obehag.

Jag vet, att du ibland har känt ett obehag inom dig och att du då vidtagit åtgärder för att lindra det. Du har önskat att oron ska försvinna och har agerat därefter. Det är så du fungerar, du vill inte känna dig kontrollerad och illa till mods utan försöker eliminera källan till problem.

Jag vet att några av er har tänkt att det är dags att gå vidare och lämna en relation till exempel, sluta på ert jobb eller att äntligen ta steget och göra det där läkarbesöket. Vad du än gör, sluta upp med det! Du tar till olika åtgärder för att befria dig från obehag och du ser resultatet vilket gör att det känns lättare för ett tag och så fortsätter det. Du har möjligheten att minimera eller eliminera obehag. Och vad händer sedan? Jo, du går in i en annan situation eller relation och skapar ett annat scenario, bara för att åter igen hamna i ett dilemma. Du fortsätter så, gång på gång. Möjligt att obehaget känns mindre allvarligt de följande gångerna, men det finns där och du upplever det och så fortsätter det. Vi vill föreslå att istället för att leta svar och söka lösningar på obehagen, tillåt dig att leva i detta bekymmersamma tillstånd. Att acceptera sig själv som en varelse som både skapat och tillåtit obehag. Fysiska, känslomässiga eller psykiska problem, se dem som en viktig livserfarenhet.

Du har dessa känslor från tid till annan, med det menas inte att du gjort fel. Det menas bara att du är en människa och att du är här för att få mänsklig erfarenhet av alla aspekter i livet. När du accepterar dem alla behöver du inte längre skapa dem. Du kan skapa dem om du så vill men det är inte nödvändigt, eftersom du redan har klippt kortet, så att säga.

Sedan kan du söka andra erfarenheter. Du kan välja dina upplevelser mer medvetet när du gått igenom hela spektrat.

Det är vårt budskap till dig i dag och vi önskar dig att njuta av dina obehag, låt det ske och låt dig själv bara vara. Lev i en värld där alla erfarenheter är tillåtna.

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...