Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 12:e februari 2018

Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 12:e februari 2018

 

Vatikanen, Kinesiska Kommunistpartiet, Brittiska Imperiet och Pentagon planerar en världsregering

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-02-12

Växande bevis signalerar att Vatikanen, Kinesiska Kommunistpartiet, Brittiska Imperiet och Pentagon förhandlar om skapandet av en världsregering.

Den senaste tecknet kom i en överenskommelse mellan Vatikanen och den Kinesiska Regeringen, att gemensamt välja biskopar för den Katolska Kyrkan i Kina. Även om detta kan verka som en mindre fråga som endast gäller de ca 9 miljoner Kinesiska Katolikerna, så är det faktiskt ett avtal om en gemensam världsmaktdelning, enligt Asiatiska Secret Society och P2-Frimurarnas källor.

Avtalet innebär att varje sida har vetorätt över vem blir vald till biskop – vilket betyder att båda måste vara överens – och detta är en plan för en framtida öst/väst-process för att välja världens regeringschefer, förklarar källorna. Kom ihåg att de flesta så kallade världsledare ges stora insättningar på bankkonton hos Vatikanen Bank när de kommer till makten, och får då veta att de har ett val mellan silver eller bly (mutor eller kula). De flesta tar silver. Med andra ord, de flesta av de ”världsledande” som syns i FN, tar order från Vatikanens P2-Frimurarloge. Således, ett avtal mellan Vatikanen och de Kinesiska betyder, att detta avtal blir mellan den gamla Västdominerade världsordningen och den Asiendominerade Nya Tidens rörelse.

Enligt en medlem av den Brittiska kungafamiljen, kan kineserna också meddela att de kommer att ha ”Kristendom med Kinesiska särdrag”, som den nationella religionen, som en del i detta avtal. En fingervisning om att detta kan vara sant, är att Kanslern i Påvliga Akademin för Samhällsvetenskap, Argentinske Biskopen Marcelo Sánchez Sorondo, insisterade i en spanskspråkig intervju med en Vatikaninvånare, att ”Just nu är det Kineserna som implementerar den Katolska sociala undervisningen bäst.”

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=93111

Det Brittiska Imperiet har redan offentligt sållat sig till de Asiatiska planerna för en världsregering, genom att slå samman sina finansiella marknader med den i Kina, genom att stödja infrastrukturkampanjen av AIIB och One Belt One Road (OBOR), genom att i hemlighet stödja en guldbackad Yuan, som ersättning för den så kallade US-dollarn.

Den Brittiska Samväldet, den Katolska Kyrkan, och Kineserna är ansvariga för ödet för 5 miljarder människor, av en världsbefolkning på 7,6 miljarder. Lägg till länder som Tyskland, Indonesien, Pakistan, Ryssland och Iran, vars regeringar också stödjer denna plan, och det blir uppenbart att världen är på väg mot en ny tid.

Förre representanten för Kabalen, Henry Kissinger, har i hemlighet åkt i skytteltrafik runt om i världen, för att förhandla om skapandet av denna regering, bekräftar flera källor. Efter hans tidigare möte i oktober med USA:s president Donald Trump, sa Kissinger, ”att Trumps administration ser över en tidpunkt då möjligheten att bygga en konstruktiv, lugn världsordning, är mycket bra.” Förra veckan efter att ha träffat Trump, sa han, ”något nytt och anmärkningsvärt,” kommer att komma fram ur Trumps administration.

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1378417/Henry-Kissinger-calls-Donald-Trump-phenomenon.html

En anmärkningsvärd sak som Kissinger berättade för Trump i förra veckan, var att ”Nord- och Sydkorea skulle meddela att återföreningen av den Koreanska Halvön, kanske skulle ske den 24:e mars ”, enligt en källa i den Japanska Kungafamiljen som nyligen träffade Kissinger. ”Nordkorea kontrollerades av Rothschilds och Sydkorea av David Rockefeller, men nu när David har dött finns det ingen anledning att ha halvön delad” ska denna källa ha sagt.

I händelse av ett Koreansk förening, så skulle Nordkoreas starke man Kim Jong Un ha en ceremoniell roll, liknande den Japanska Kejsarens, medan den dagliga ledningen av regimen skulle överlåtas till politiker och representanter, säger källan. De Amerikanska trupperna skulle få stanna där de är numera, söder om den 38:e breddgraden, för att säkerställa att den Koreanska självständigheten från Kina fortsätter, säger källan.

Den andra frågan Kissinger tog upp med Trump var Mellanöstern, och ödet för de Khazariska oligarkerna, sa Pentagons källor. ”Kabalen är i fullkomlig panik efter att inte ha fått någon uppgörelse med Trump”, så Kissinger var snabb med att ta avstånd från dem, sa källorna.

Till exempel, en Judisk CIA-källa och andra, säger att satanisten och Israeliske Premiärminister Benyamin Netanyahu avgår, och hamnar därefter sex månader i fängelse. ”Om Khazariska maffians Netanyahu hamnar i fängelse, kommer han inte att komma ut levande,” säger källan. Netanyahu tas bort eftersom han var djupt involverad i massmordsattacken mot Japan i Fukushima, och för att han motsätter sig en tvåstatslösning med Palestinierna, enligt denna och andra källor.

https://www.youtube.com/watch?v=alssten8OvE&feature=youtu.be

Netanyahu försökte och misslyckades ännu en gång i förra veckan att komma ur denna situation, genom att försöka starta ett krig med Iran, samt ett mellan USA och Ryssland. Istället förlorade han militärt stöd efter att de Israeliska väpnade styrkorna och deras ombud, fick sina näsor blodiga på flera fronter.

Kabalen kämpar också hårt för att dölja sina spår och göra sig av med vittnen, eftersom rättsliga åtgärder närmar sig dem från alla håll.

På denna front, säger Pentagons källor, ”Det verkar som om ett Ryskt plan kraschade den 11:e februari med 71 döda, bara för att ta bort ett objekt som var kopplat till Uranium One och dess dossier – Rosatom verkställande Vyacheslav Ivanov.”

”Ivanov kunde ha tagits bort i tysthet, så kraschen kan ha varit Kabalens vedergällning för ökat Ryskt/Amerikanskt underrättelsesamarbete, efter den makalösa resan till Washington, DC med SVR, FSB och GRU-chefer,” säger källorna.

Källorna säger att familjen Rothschild i synnerhet, verkar försöka dölja sina spår. Källorna noterade att ”Rothschilds 13.000 tunnlands egendom för jakt i Langau, Österrike, som de ägt sedan 1875, såldes till reapris för att undvika att gripas efter Trumps Executive Order den 21/12/18, eftersom egendomen kan ha använts för att jaga människor.”

”Kungligheterna är skiträdda eftersom de jagar och dödar barn, styckar babys och har setts utföra offer av barn”, fortsatte de. ”Jägarna har nu blivit de som jagas, eftersom Carlyles verkställande greps i Shanghai, medan Schiff [Kaliforniens Kongressledamot] Adam Schiff, gjort sig skyldig till förräderi i hans 42 minuter långa samtal med [förre amerikanska presidenten Barack] Obamas handläggare Valerie Jarrett ”, sade de.

Tilläggas kan, att Rothschilds ”kan dumpa aktier i Apache, Chevron, Cisco och andra tillgångar, men deras kriminella skuld kvarstår” säger Pentagons källor.

”En militärparad kan användas för att föra National Guard till DC efter massarresteringarna, som en show av kraft för att skydda Trump och militärdomstolarna,” säger de och tillägger att ”i en sväng av poetisk rättvisa, kan officerarna som avskedats av Obama, fälla honom för förräderi.”.

Naturligtvis, för att de militära domstolarna ska kunna bli till, så måste de militära lönerna fortsätta att utbetalas. Det är därför det pågående finansiella kriget är lika viktigt, som de arresteringar och lönnmord som sker i denna episka maktkamp. Ett tecken på intensiteten i denna strid, sågs när aktiekurserna började störtdyka precis när Jerome Powell blev Trumps utvalda för Federal Reserve Board, den 5:e februari.

Aktiefallet, och det tidigare fallet av cryptovalutor, var en del av planen för det första bytet, och sedan stänga det finansiella systemet före omstarten, enligt CIA-källorna i Asien, kopplade till Rothschild.

För att säkerställa att den spruckna aktiebubblan inte orsakar problem för den vanliga ekonomin, för den Amerikanska militären och de vita hattarnas byrå, har White Dragon Society och deras allierade, på egen hand arbetat ut ett alternativt finansiellt system för Väst.

För detta ändamål har tillräckligt med guld säkrats, för att finansiera ett G7-svar på Kinas multi-biljondollar OBOR-projekt. Detta kommer att inbegripa att bygga en tunnel som förbinder Alaska med den Eurasiska landmassan, och tunnlar som förbinder Japan med Korea och Ryssland. Den sönderfallande Amerikanska infrastrukturen kommer att helt moderniseras. Andra projekt omfattar planer på att förvandla öknar och arktiska områden till grönområden, fylla haven med fisk och att kolonisera andra planeter. Det blir också ett multi-biljondollarprojekt att hitta ett botemedel mot alla sjukdomar och krämpor, inklusive döden i sig själv.

Naturligtvis kommer folket på planeten att få det största valet, om vilken typ av framtid vi ska bygga. Nu när vi håller på att befrias från de osynliga bojorna, av en privatägd centralbanks skuldslaveri, kan vi alla börja föreställa oss vilken slags framtid vi vill bygga tillsammans. Så vi ber våra läsare att börja föreställa sig en idealisk värld, och komma med planer för att komma härifrån och dit.

Äntligen utför kämparna på planeten sitt jobb, med att se till att det goda vinner. De ödmjuka är på väg att ärva jorden.

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...