Skaparna via Daniel Scranton, 4 januari, 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 4 januari, 2018

Per Staffan 4 januari 2019

Släpp den du har varit ∞Skaparna

“Innan du kan börja ett nytt liv måste du släppa det som du har levat. Det måste vara en medveten övning för dig. Du kommer att upptäcka att släppa taget kommer att vara något som är roligt i det långa loppet. När du släpper dina kopplingar till saker och personer och mål, släpper du också kopplingen till den version av dig själv som du har varit. Det var en härlig upplevelse, full av underverk, spänning och även med sorg, svaghet, ilska, ånger.

Så att släppa loss detta jag betyder att du släpper all identitetskänsla som du en gång har samlat ihop från erfarenhet, prestationer, status och så vidare. De var alltid tillfälliga och var mera ett sätt för dig att spela ut din idé om separation och dina dramer för att ge dig anledningar att känna saker.

Och nu är det dags för dig att vara helt ny i varje ögonblick. Och att vara helt ny i varje ögonblick innebär att du släpper kopplingar till den du var för fem sekunder sedan. Du är inte summan av allt du någonsin har gjort och sagt och tänkt. Du är så mycket mer. Du är ren potential. Du är oändlig Energi och du är obegränsad skapelse.

När ni är villiga och förmögna att frigöra kopplingen till det förra jaget, att glömma allt ni har lärt er, att ta ett ögonblick till att medvetet befria er, kommer ni att finna att det inte finns något som står mellan er och en verklighet som hittills bara existerade i ert drömtillstånd. Välkommen till det nya du. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...