Skaparna via Daniel Scranton, 15 november, 2023

 

Trust in This Law of the Universe ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du vet vad som lyser upp dig och ger dig glädje vid denna tidpunkt i ditt liv, och du vet att du ibland måste sätta en avsikt att avsätta tiden för att göra det som kommer att höja din vibration. Du vet att du ibland kan fatta ett beslut att gå med den sak som är mer ansvarig för dig att göra när det gäller åtgärder som vidtas, och du vet också att om du har tro, om du litar på universums lagar, då att göra det som ger dig mest glädje är faktiskt den mest fruktbara handlingen att vidta. Du vet att så mycket kan hända när du följer din lycka, och du vet att de saker som måste göras alltid blir gjorda, men du kan behöva påminna dig själv om dessa saker när du är i färd med att bestämma dig för vad du ska göra. gör nästa i ditt liv.

Vid denna tidpunkt på din andliga resa har du förmodligen hört oss och andra som oss säga att du måste följa ditt hjärta. Du har intern vägledning, och intern vägledning finns alltid där. Det är mer sannolikt att du känner den vägledningen och vet vad den vägledningen säger dig när du mediterar regelbundet. Så du kan sätta högst upp på din prioriteringslista, nummer ett: meditera. Nummer två: vänta på inspiration. Och nummer tre: agera på den inspirationen.

Du måste ha tro och lita på för att kunna följa med nummer tre. Det är inte alltid lätt för dig på grund av hur många människor som säger till dig att du borde göra det här och att du inte borde göra det, och du måste ta ansvar. Och naturligtvis lever dessa människor sina egna självuppfyllande profetior. De kan vara säkra och de kanske klarar sig, men de ser alltid lite trötta ut, lite slitna. Och du vill göra det som ger dig energi.

Folk frågar ofta Daniel här om att kanalisera så mycket är utmattande för honom, och han säger alltid till dem att det är tvärtom. Han får mer energi av att göra detta än av att göra precis vad som helst annat. Du vet vad dessa saker är för dig, och kanske behöver du göra en lista för att påminna dig under de tillfällen då du inte känner dig inspirerad, när du känner dig lite frånkopplad eller nere på soptippen. Och du kan ha den listan på din telefon, eller i din plånbok, eller tejpad till din datorskärm.

Påminn dig själv om vad som ger dig energi, vad som lyser upp dig, vad som ger dig ett tillstånd av glädje, för ingenting är viktigare än din vibration, och din vibration är något som alltid är inom din kontroll. Omständigheter, inte så mycket, men din vibration kan du skifta, och när du litar på denna vibrationslag, kan du absolut se resultatet av att lita på att följa din lycka. Att vara i flödet innebär att saker händer lätt för dig, saker faller i ditt knä, hjälpare dyker upp och du har inte så många saker på din Sak-att-göra-idag-lista. Ni kommer att få mer tro och mer förtroende när ni sätter det vi säger på prov, och det kan varenda en av er, oavsett vad ni tror är fallet. Bevisa för er själva att det vi säger fungerar, och ni kommer att leva ett lyckligare liv.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *