Skaparna via Daniel Scranton, 16 februari 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 16 februari 2018

Per Staffan 16 februari, 2018

Att respektera olika synvinklar och de människor som håller dem ∞ Skaparna

”Så det finns många olika åsikter där ute, många olika synvinklar, många som skulle välja att se på en situation på ett sätt som inte bara skiljer sig från din, utan är helt emot din. Ni har ”heta” frågor i er värld. Ni har saker som alla fokuserar på, och många fokuserar på ett sätt, och många fokuserar på ett annat sätt.

Och så sätter ni upp era små läger för vad det är ni tror på, vad det är ni är för, och vad ni står för, och ni gräver ner klackarna. Även om din ståndpunkt är att det här inte spelar någon roll, är det fortfarande en hållning du tar, så länge du fäster dig vid det perspektivet. Då är det en situation där du skapar linjer som delar upp.

Det är helt okej att du har en synvinkel. Det är helt okej för dig att uttrycka din synvinkel. Det är också mycket stödjande och tjänar dig och dina medmänniskor mycket bra för att ge andra möjlighet att ha det perspektiv de har. Och för att hedra dem. Det är helt normalt att ni alla skulle ha en annan synvinkel, eftersom ni alla har haft helt olika erfarenheter som har lett er till var ni är idag. Och vi pratar inte ens om andra livstider, var ni härstammar från i detta universum och så vidare.

Vad som är en underbar sak för oss är att se två personer som har mycket olika synvinklar på många ämnen, och som fortfarande kan relatera till varandra som människor och som varelser av kärlek och ljus som befinner sig samtidigt och på samma plats, vilket låter dem ha olika synvinklar och respektera varandra. Det är vad vi vill mest för er. Det är harmoni. Det frisläpper dömande av andra för att vara i det motsatta lägret och förstår att i slutändan dessa meningsskiljaktigheter som ni har är det som gör denna värld så speciell.

Så ge varandra en paus, lämna din granne i fred och vet att genom att låta andra ha en annan synvinkel och älska dem ändå, så hjälper ni till att skapa en värld där ingen känner behovet av att terrorisera någon annan. ”

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...