Ärkeängeln Michael via Karen Vivenzio, 9 februari 2018

 

Ärkeängeln Michael och Ljusets legioner via Karen Vivenzio

 

Käraste Hjärtan,

Vi önskar tala med er ikväll om de nära förestående förändringarna som äger rum. För ni har väntat så länge på den oändliga striden för det onda att bli gott. Så många av er har skiftat er vibration, det är dags att välkomna er tillbaka till ljuset. Det betyder inte att ni behöver lämna er jordiska farkost, tvärtom, ni välkomnar era Högre Jag till det jordiska planet som hjälper er att älska er själva igen.

Det är från detta högre perspektiv som ni ser att de gamla sanningarna inte längre är sanna. För detta är en ny dag, en ny gryning har dagats, som går till Enhet och kärlek. Det finns inget högre kall, ingen större bedrift än att överskrida världen av fattigdom och brist till att hitta vägen tillbaka till ljuset av överflöd och nåd och ljuv kärlek. Detta är gåvorna som ska återställas till er käraste Ni.

För så många har väntat med stor tillit på sina härskare, utan att veta att verktygen fanns inom er hela tiden. Genom att vända ert fokus inåt kommer ni bli De Oändliga. Så fulla av ljus och kärlek och hopp att ingen någonsin kan tvivla på existensen av vad de inte kunnat se förrän nu.

För ni är de som ska starta den nya föreställningen. Nytt manus i handen, släpp på allt som du för tillfället vet. Nya sanningar som kommer ut ganska snabbt, för att visa de stora massorna en triumferande och ljus väg från rädsla till försoning, från våra hjärtan till er, en sammanslutning av allt som kommit förut

Dimensionerna närmar sig varandra, förenar energierna-vävandes en ny gobeläng till detta spelet vi kallar livet. För i de högre rikena tittar vi och tänker:- Hur kan de ta sig själva på så stort allvar? För det ni ser framför er är endast en aspekt av er. För ni är så mycket mer än detta enda liv, ni är av många ”Ni” och i många tidsdimensioner. Ni känner inte till prakten ni har tagit med till detta liv. För ni kan inte se ert oändliga ljus. Ni känner ännu inte till er fulla visdom inom er. Men nu vill vi visa de högre vibrationernas ljus, att flytta in i dimensionerna som härbärgerar återspeglingen av det högsta sinnet.

Stråla glänsande, stråla glänsande gudomliga barn, för att vi är era bröder och systrar i det oändliga ljuset och vi är här för att visa er vad det betyder att återfå ert liv/ljus.

Gudomliga välsignelser, Vi är Ljusets Legioner och JAG ÄR Ärkeängeln Michael; en med Ljuset.

Fred, Kärlek och Välsignelser-

 

Karen J Vivenzio    www.karenjvivenzio.com

Författare – Earth Angel: Find Your Power, Shine Your Light

Du gillar kanske också...