Skaparna via Daniel Scranton, 17 januari, 2024

 

 

Your Godself & the New Earth ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi erkänner er på sätt som ni nästan aldrig erkänner er själva, för vi vet att någon måste göra det, och medan ni är eviga, oändliga varelser av villkorslös kärlek, tänker ni ofta inte på er själva på de sätten. Du behöver ständiga påminnelser från ovan för att ta dig ur denna illusion och föra dig tillbaka till din sanna varelse. Ditt Gudjag är vad vi skulle kalla det, och ditt Gudjag är den aspekt av dig som du ibland erkänner men bara verkligen betalar läpparnas bekännelse. Med andra ord, hur många gånger under din dag skulle du säga att du arbetar utifrån att veta om dig själv som ditt Gudjag?

Visst finns det vissa aktiviteter som du deltar i som påminner dig om jagets sanna natur. Och visst finns det ögonblick när du mediterar eller med nära och kära som du kan börja röra dig i riktning mot det fulla vetandet, men tänk om du gjorde allt med kunskapen om jaget som Gudjaget? Hur skulle det förändra ditt liv? Hur skulle det förändra ditt sätt att göra allt och allt?

Vi erkänner dig för den du verkligen är, eftersom det är det enda sättet som det tjänar oss på att se dig, och det vet vi. Vi vet också att ingenting där på jorden någonsin verkligen är ett misstag. Ingenting är en aberration. Ingenting behöver utplånas från jordens yta. Och vi förstår att alla spelar en roll. Vi vet också att allt förändras och alla och allt närmar sig källan som vi alla kommer ifrån. Därför är vi helt övertygade om att ni inte bara kommer att känna er själva till fullo som era Gud själva, utan att ni också kommer att börja arbeta på det sättet.

När du tänker på att skapa din verklighet, till exempel, om du tänker på den från Gudjagets perspektiv, då vet du att det du vill skapa redan är det. Du vet att du inte behöver böja dig bakåt eller kämpa, eller bevisa din värdighet genom massor av åtgärder för att det ska bli. Du vet att det är det, och du är så säker på att det är att du kan fortsätta leva ditt liv som din Gud själv skulle göra.

När du förstår att tidsfördröjningen mellan att du skapar något och att du upplever det är nödvändigt att ge dig den upplevelsen, då går du in i full vetskap om att du kommer att uppleva det du just har skapat i sinom tid. Och under tiden finns det massor av andra skapelser runt omkring som du kan njuta av. När du fungerar som Gudjaget ser du andra som perfekta precis som de är, du ser andra som de Gudar de är och du projicerar inte negativa attribut på dem. Du antar inte det värsta av dem, och du antar verkligen inte att de är stillastående eller oförmögna att växa.

Alla är inte bara kapabla att växa, utan alla gör det, för om de inte är det måste de kolla in denna verklighet. Denna förändring sker, och bara de som är villiga att växa kommer att stanna och njuta av resten av resan. När du nu funderar på vad det betyder för dig att vara din Gudjag, rekommenderar vi att du gör det från det utrymmet av att erkänna att detta inte placerar dig högre än någon annan, utan det är ditt sätt att visa andra vägen till att erkänna och att vara deras sanna jag och verka i världen som sådan. Och när alla runt omkring dig gör det kommer du att veta att du har uppnått något som väldigt få människor genom historien har uppnått.

Och du kan vara säker på att du kommer att leva i en värld där alla så småningom kommer att veta vilka de verkligen är och behandla andra, och planeten och djuren som de verkligen är. Det är helt enkelt den värld du är med och skapar just nu. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *