Intuitiv uppdatering | Matt Kahn, 17 januari, 2024

 

Intuitiv uppdatering | Matt Kahn 

 Januari 2024 erbjuder otroliga möjligheter till expansion och framåtriktad rörelse när vi fokuserar på att odla tydlig kommunikation och mer bemyndigat beslutsfattande på grund av en mer uppenbar uppdelning i tidslinjer. 

En sådan skillnad gör oss medvetna om hur en procentandel av världen är avsedd att vakna mer fullständigt i år, medan en annan procentandel kommer att förbli stadigt sovande för att bygga upp den lämpliga mängd tryck som krävs för att ett mer expansivt globalt uppvaknande ska blomstra. 

Låt oss komma ihåg att dessa tidslinjeuppdelningar inte är en bokstavlig uppryckning där du riskerar att flytta in i en högre version av Jorden medan nära och kära lämnas kvar för att kämpa och lida. I verkligheten, även när du flyttar in i en högre tidslinje medan de omkring dig förblir i lägre tidslinjer i jämförelse, spelar varje person alltid en roll i utvecklingen av en annan. 

Den som vaknar först fungerar som en förhandsgranskning av vart en annan person är på väg på en vibrationsnivå. De som tar sig fram i en långsammare hastighet ger de som rör sig i en snabbare hastighet möjlighet att engagera sig i mönster som de tidigare har vuxit ifrån och fortsätter att integrera. 

Som ett kretsande tema i januari 2024 är det nu dags att vara i relation med vem människor är just nu, istället för att behandla dem som en långsiktig investering som du är angelägen om att se betala av. 

Om någons beteende känns respektlöst, uppmanar universum dig att ta dig tid och samla modet att dela din erfarenhet, istället för att helt enkelt spöka dem. Även om du inte kan tvinga någon att se ”skogen för träden”, kan du påminna dem om vikten av självrespekt genom att respektera dig själv i deras närvaro genom det sätt du väljer att kommunicera. 

Om detta har försökts och ingenting förändras, inbjuder energierna i januari 2024 till ett mer medvetet steg framåt. Återigen kanske det inte är nödvändigt att helt ta bort dem från ditt liv. Istället kan du skapa en mer kraftfull avsikt att graciöst avsluta interaktioner när deras beteende känns mer som en projektion än ett respektfullt utbyte. 

Även om du kanske drömmer om dagen då du är omgiven av personer med samma sinne och hjärta, finns det ett syfte med att ha dem i ditt liv där det krävs att du skapar hälsosamma gränser. Många individer som utvecklas finner frustration i att upprepade gånger förklara sina sanningar för familjemedlemmar som växer i en långsammare takt och tenderar att vara självfokuserade. Kanske är du omgiven av människor som verkar ointresserade av att komma ihåg detaljer om andra. Denna situation kan vara en inbjudan till dem som har en bredare medvetenhet att släppa taget om tidigare bindningar genom att närma sig varje interaktion som om det vore ett helt nytt samtal. 

Även om det inte är meningen att någon medvetet ska leva som Bill Murray i ”Groundhog Day”, ger varje återkommande scen av interaktion dig en chans att säga samma ord med mer direkt klarhet, djupare avslappning i kroppen och förmedlas på ett sätt som visar medvetenhet och kärleksfull vänlighet för alla inblandade. 

Med januari 2024 som en månad för att gå in i ett större förkroppsligande av empowerment och medvetenhet, finns det alltid en gåva att ta emot – även runt dem som utvecklas i en till synes långsammare takt – utan att behöva ”folk-please och appease” de som bara vet hur man ansluter genom handlingar av respektlöshet. 

Må ditt hjärta förbli öppet för den medkännande medvetenheten om hur olika vi alla växer tillsammans, samtidigt som du hedrar den roll varje person spelar för att hjälpa dig att expandera. 

Detta är sant även om hur någon hjälper dig är genom att agera på ett sådant egennyttigt sätt att du måste släppa anknytning till hur mycket tid du kan ha investerat i deras potential, skapa större avstånd så att du inte längre är en distraktion för den smärta de undviker och tar ut på andra. 

Även om Universum aldrig kommer att tala om för dig vem som måste stanna eller gå, låt oss vara mer beslutsamma och tydliga i vår kommunikation, istället för att undvika dessa oundvikligheter. 

Som ytterligare stöd för din resa och för att navigera energierna 2024 och därefter med anpassning, anslutning och nåd, inbjuder jag dig att se den här nya videon för en djupare intuitiv dykning i de energier som presenterar sig 2024.

Oavsett vilken roll en annan person spelar eller hur du uppfattas av andra, är varje hjärta här för att älskas för det mod det kräver att leva, andas, växa och utvecklas längs en unik resa i tid och rum. 

Oavsett om du är kallad att luta dig mot specifika förbindelser eller inspirerad att skapa större utrymme mellan ditt hjärta och en annan, kan allt uttryckas med tydlighet och respekt, som ett sätt att hedra varje varelse som aspekter av gudomlighet som utvecklas i form. 

Låt oss ta varje ögonblick – ett val, ett andetag och ett ”jag älskar dig” i taget – och ge utrymme för Universum att iscensätta oväntade mirakel för allas suveränitet, återfödelse och expansion. 

Allt för livet. Allt för ljuset. Allt för kärleken, 

Matt

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *