Skaparna via Daniel Scranton, 17 mars, 2018

Att komma åt Frekvenserna av Kraft och Frihet ∞Skaparna

 

”Så det finns ett antal val som ni gör under en viss dag. Ni bestämmer en hel del saker om era liv, och det här är ett sätt för er att få tillgång till er sanna kreativa potential. Ni förstår, när ni fattar beslut, ger ni er själva auktoritet. Ni är de som får bestämma många saker om era liv, om hur ni genomför er dag – vad ni äter, vad ni har på er, hur ni kör er bil, vad ni gör med er fritid.

Ni får ta så många små beslut varje dag, och det här är en viktig sak för er att vidkännas nu. Vi vill att ni ska känna hur kraftfulla ni är. Att bara berätta att ni är allmäktiga Väsen har inte samma inverkan som att ge er exempel på hur ni visar er sanna kraft i era liv.

Observera att många av de beslut som ni fattar under dagen, gör ni av gammal vana. Ni gör samma val som ni gjorde dagen innan. Ni har inte gett er möjlighet att se hur många val ni har. Det ger er också tillgång till frihetsfrekvensen. Frihet och kraft är två frekvenser som vi vet att många av er känner att ni saknar.

Det är därför vi använder detta tillfälle för att påpeka hur mycket kraft och frihet ni har, men ni använder er inte av det. Använd dessa små val som ni har under hela er dag som er ursäkt för att nå dessa frekvenser och notera hur bra det känns att känna igen er som de mäktiga och fria Varelser som ni alltid har varit och som ni nu börjar känna till. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...