Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 20 december, 2023

 

En vinter/sommarsolståndsöverraskning för mänskligheten ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi är väldigt glada över att få kontakt med mänskligheten.

Vi älskar dig så mycket, och vi inbjuder dig att känna kärleken som kommer till dig från Andromedans stjärnsystem. Det finns mycket kärlek runt omkring dig faktiskt, och du måste ställa in dig på den för att inte känna den. Och så, när du kapitulerar, när du släpper taget, när du ger upp kampen och motståndet, börjar du släppa in en del av den kärlek som kommer till dig från alla punkter över universum och bortom. När du känner att kärleken kommer till dig, finns det mer kärlek än för dig att ge. Det finns mer av er att ge. När du går utanför dig själv och letar efter den kärleken i andra människor som också känner sig frånkopplade och separerade från kärleken som kommer till dem, tenderar du att komma till korta.

Därför inbjuder vi er på solståndet, att öppna er själva och ta emot all kärlek som kommer till er. Låt det bli din solståndstradition. Sätt dig själv i ett avslappnat tillstånd och i en öppen position för att ta emot enorma mängder energi, enorma flodvågor av kärlek och nedladdningar av allt du har bett om och mer.

Ni förstår, när ni öppnar er för kärlek, öppnar ni er för allt som är av en högre vibration. Ni har ett val, och några av er gör valet medvetet, och några av er har inte, men ni har alltid ett val vad ni fokuserar på. Det finns massor som du kan fokusera på som inte är av ljuset, som inte är livsbejakande, som inte ger dig den varma, flummiga känslan som kärlek gör. Och ibland är det väldigt intressant. Ibland är det attraktivt på något sätt, men du måste förstå att det inte är ett bra val, och därför är det inte valet för dig.

Ni har alla någon slags själsmotsvarighet här i vårt system. Det gör varenda en av er. Era själar skulle aldrig välja att bara inkarnera i ett system. Och för att uttrycka det på ett annat sätt, era själar väljer alltid att inkarnera i alla system. Och därför är kärleken som kommer till dig från Andromedans stjärnsystem din egen själs kärlek. Du är känd av andra aspekter av din själ. Du ses som relativ till den andra aspekten av din själ. Du vill verkligen uppleva din själs kärlek eftersom det är du som älskar dig. Och när du fyller dig själv med den kärleken känner du dig som om du är ditt sanna jag för första gången.

Det finns så mycket du kan skapa med kärlek och genom kärlek, så mycket du kommer att skapa, så mycket som du kommer att läka och så mycket som du kommer att minnas. Så kom ihåg att göra detta på solståndet. Öppna upp för kärleken som är du, för kärleken som är din, och för kärleken som livar upp dig och ger dig ett nytt liv.

Vi är ljusets andromedanska råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *