Skaparna via Daniel Scranton, 20 Maj, 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 20 Maj, 2018

Mer än en väg – Skaparna

 

Eftersom det inte finns ett enskilt svar så fastnar många av er. Ni letar efter en särskild enskild sanning som ska guida er genom livet. Ni vill att allt ska vara uppenbart. Ni vill att det enbart ska finnas ett sätt, en väg. Detta får många av er att känna er kvävda. Ni väntar och undrar över när ni ska få ta emot det som ni tror att ni behöver i era liv.

Ni skapar allt. Det är inte så att ni bara är här för att upptäcka er väg. Ni är här för att skapa den. Vi vill att ni ger er ut och börjar kasta några bollar mot väggarna för att se vad som fastnar. Vi vill att ni har mer roligt med detta och ser det mindre som en gör det eller dö situation.

Många av er har fått lära er att man lever bara en gång och om ni inte får rätt på det kommer något mycket dåligt att hände er när ni dör. Och detta har skapat mycket rädsla inom er, för om ni inte väljer rätt sätt, den rätta vägen, så kan ni hamna på denna fruktansvärda plats. Vi säger till er att ni aldrig någonsin kommer att dömas för evigt eller befinna er i en situation som inte går att förändra.

Ibland när ni hamnar i en dålig situation så får ni era bästa idéer. Så ta vad ni räknar som ett riskabelt steg så att ni kan se vad som händer. Se vart det leder. Ta en chans när det gäller något ni känner en osäkerhet inför för när man är en skapare finns det ingenting som inte kan göras ogjort.

 

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...