Moder Gud via Adele Arini, 12 februari 2020

Moder Gud via Adele Arini, 12 februari 2020

Älskade Mästare av Ljuset,

Tiden har kommit.

De av er här i dag, som läser denna speciella överföring av Ljus, är våra Utvalda.

Utvalda att göra vad, kanske du frågar? Utvalda att leda världen och människorna omkring dig och visa dem vägen till Kärlek. Vägen till Enhet. Vägen till Medkänsla och Förlåtelse. Vägen till Frihet, Överflöd och Jämlikhet för ALLA.

Kom ihåg, ni Utvalda, att ni inte är här för att ytterligare sprida energierna av Rädsla, Separation eller Brist – med era projicerade vibrationer, varje ögonblick under er dag.

Och därmed, om/när ditt tillstånd har fallit från ’Högt’ till ’Lågt’ på vibrationsskalan, är det viktigt för dig att inte slå på dig själv. Kom ihåg att inte säga några icke älskvärda ord till dig själv kära du, för alla har sina goda och dåliga dagar.

Allt du behöver göra, precis så snart du har kommit på dig själv med någon inre eller yttre aktivitet som utstrålar/överför lägre vibrationsenergier, är att VÄLJA att stoppa omedelbart.

Ta så många djupa andetag som behövs. Blunda. Leta efter och känn den kraftfulla, flammande solen som skiner från ditt Högre Hjärt-chakra, och låt hela din kropp vara helt omgiven av dess trefaldiga flamma. Deklarera omedelbart din avsikt att du ska gå runt hela dagen i detta tillstånd.

Tillståndet att vara ett med din JAG ÄR-närvaro. Tillståndet att vara din JAG ÄR-närvaro var du än är och oavsett vad du står inför. Visualisera att detta händer på en gång och tacka ditt älskade JAG ÄR, för din önskan kommer omedelbart att beviljas.

Varje liten eller stor åtgärd som du vidtar eller inte vidtar är viktig.

Det är viktigt för dig personligen och det är viktigt för ALLA omkring dig. Dina individuella vibrationer; dina personliga energier, påverkar starkt hela världen runt dig på ett sätt som mänskligheten ännu inte kan mäta.

Du borde verkligen inte underskatta hur mycket personlig kraft du har för att påverka planeten Jordens Kollektiva Energimatris. Gå inte runt med tron på att du lätt besegras av de negativa eller tunga Kollektiva Energier som råder på planeten just nu. Detta är särskilt viktigt för er som är empatiska och/eller mycket känsliga för att uppleva energier.

Ni alla som läser detta har valt att göra det för att ni har bestämt er för att gå vägen av Andlighet och Livsbehärskning, och därmed har ni inte längre råd att slösa bort mer tid genom att gå runt helt och hållet att tro på detta missförstånd.

Vilket missförstånd exakt, kanske du frågar?

Missförståndet att det finns något ”där ute” starkare än dig själv.

Och därmed påminner vi er alla här idag, att från och med nu, innan ni utför någon inre eller yttre aktivitet, vänligen kolla med er inre vägledning för att se om den aktivitet ni vill genomföra kan klassificeras som Gudomligt inspirerad, ELLER, Rädsloinspirerad.

Uttala helt enkelt följande enkla ord tre gånger för att hjälpa dig att få tydlighet:

AVSIKT. AVSIKT. AVSIKT.

Genom att vidta sådana åtgärder, eller genom att utföra sådan aktivitet, vad är din avsikt här? Är denna åtgärd helt i linje med din primära avsikt att vilja vara till kärleksfull tjänst för världen? Är det en perfekt vibrationsmatchning till din kallelse som Ljusarbetare – d.v.s. att sprida energi från Kärlek, Ljus, Fred och Enhet? Eller kanske demonstrerar och uttrycker du deras polärt motsatta, låga vibrationsenergier istället?

Till exempel såg Adele nyligen att ett stort antal människor bar masker, när hon gick runt i ett populärt, förorts-shoppingcenter i Melbourne. Det fick henne att undra, om dessa människor gjorde det av rädsla för att bli smittade, eller, för att de kanske faktiskt känner/har någon nära dem som personligen hade påverkats av vad det var som de var mest rädda för att få.

Tror ni att dessa människor var Gudomligt Inspirerade att bära masker för deras individuella hälsa, säkerhet/skydd, eller var de Rädsloinspirerade istället (kanske genom att tro att förebygga är bättre än att bota)?

Missuppfatta oss inte kära ni, vi dömer inte på något sätt människor som valde att bära dessa masker.

Vi är helt enkelt här för att påminna er, älskade Mästare, att er varje tanke, ord, känsla och handling ständigt berättar en historia om vilka ni är och vilka ni har valt att vara.

Dessa människors valda tillvägagångssätt (t.ex. att ha på sig en mask) i det ögonblicket, talade i själva verket om för deras celler, deras DNA och sände det in i deras enskilda Energimatris och i Planetens Kollektiva Energimatris, följande lägre vibrationsuppfattningar: det är inte säkert att vara här. Det är inte säkert att vara på planeten Jorden just nu. Världen är en farlig plats. Människors hälsa och säkerhet beror på turen och att deras liv förblir helt utom deras kontroll.

Mänskligheten har levt i ett evigt tillstånd av rädsla så länge, de kan inte låta bli att reagera på det sätt som de har varit så vana att göra.

Vi uppmanar er, våra älskade Ljusarbetare, att visa dem hur de kan leva annorlunda. Inte bara genom era ord, utan mestadels genom era exempel. Handlingar säger mer än ord. Nu, mer än någonsin, behöver vi er för att lysa ert Ljus så kraftfullt, som de solar ni verkligen är och nu har blivit igen.

Det är dags för er alla att tro på er egen kraft. Tro på er storslagenhet.

Tro på den mäktiga, alltid segrande, JAG ÄR närvaron som brinner i er och vet utan tvekan att ni alltid är omslutna av Guds kärleksfulla omfamning.

Förbli alltid förankrade i Kärlek; förankrade i er Själskraft och Gudomliga Suveränitet, och stå stark med tron på att ingenting någonsin händer dig, såvida du inte (vibrationsmässigt) har valt, tillåtit eller gett tillstånd till att det ska hända dig.

Deklarera och demonstrera sedan din tro på din Allmakt; i din egen Storhet.

En tro som inte visas utåt är INTE en uppnådd tro alls.

Det är inget annat än en önskan/dröm; en fantasi; en låtsastro.

Om du verkligen tror att du är Gud, är det dags att alltid agera som Gud, oavsett vad.

Med andra ord, kära ni, om inte tron på att du är Gud konstant demonstreras genom varje enskild inre och yttre aktivitet som du dagligen gör, kommer ditt heliga mål om Andlighet/Livsbehärskning och Uppstigning till 5D förbli för evigt utom räckhåll.

Om du till exempel verkligen tror att du är Gud, kommer du då att gå runt så rädd att du inte förblir frisk och säker var du än råkar vara någonstans?

Kan du föreställa dig Jesus gå runt på Jorden, och känna sig rädd för att hans hälsa kanske kan vara i fara på grund av den senaste förklaringen om globalt nödläge? Kan du föreställa dig att han känner sig rädd för att han kanske inte har tillräckligt med pengar att betala sina räkningar? Eller någon annan typ av rädsla som du fortfarande kan ha, som hittills har påverkat ditt liv.

Några av er här kanske omedelbart tänker eller svarar med att säga att ni inte befinner er på Jesu nivå av Andlighet/Livsbehärskning ännu. Det är orättvist för er att jämföras med Jesus. Han är där uppe, uppe på bergstoppen så hög, medan du antingen bara börjar din resa uppför berget (d.v.s. tillbaka till Gud inom) eller att du fortfarande är någonstans däremellan och inte har nått din destination ännu.

Kära Mästare, det är dags för er att helt överge den tredimensionella tron som säger: Tid existerar. Det finns absolut noll avstånd mellan det Förflutna, Nutiden och Framtiden.

Meditera ofta på denna Högsta Sanning och be din JAG ÄR närvaro att integrera denna Sanning i alla nivåer av din varelse, så att du alltid kan agera från en plats med fullständig förståelse för din mångdimensionella natur.

Om du tror att det kommer att ta tid för dig att komma till den bergstoppen där Jesus redan står, så vänta bara, det kommer.

Å andra sidan, om du tror så starkt att den högre vibrationsfrekvensen där Jesus kan finnas, är där du (eller ditt Högre Jag) alltid har varit (d.v.s. du aldrig har lämnat), gissa vad, då kommer denna tro att manifestera sig in i din fysiska verklighet på underbara, magiska sätt.

Om du å andra sidan fortsätter att välja att gå runt helt nedsänkt i rädslovibrationer: t.ex. rädsla för att förbli/bli sjuk, rädsla för att leva på en farlig planet där naturkatastrofer ofta slår till, rädsla för att inte ha tillräckligt med pengar, rädsla för att vara i närheten av kineser just nu, rädsla för att inte bli älskad eller accepterad av människorna omkring dig, etc. -> det du faktiskt gör är att du kontinuerligt skapar och återmanifesterar samma berättelser om lidande, knapphet eller separering för dig själv, OCH, för hela det Mänskliga Kollektivet.

Som vad du gör för dig själv, gör du för världen, och vad du gör för världen, gör du för dig själv.

Hela planeten är i det tillstånd som den befinner sig i just nu, på grund av dessa falska historier som mänskligheten har fortsatt att tro på och därmed skapat för sig själv. Tillståndet i det Mänskliga Kollektivets känslomässiga kropp har ofta försummats, eftersom många människor helt har glömt att Kärleken är starkare och mäktigare än rädslan.

Hela världen och de många Kungarikena i Gaia ropar efter kärlek just nu, på många olika sätt.

Och ni, våra Ljusarbetare, har valt att vara här, att vara den Kärlek som ni (kanske tidigare) har sökt efter, externt. Det är dags för er alla här att konsekvent bli en representant för Gudomlig Kärlek oavsett var ni går.

Kalla på hela skaran av Änglar och Uppstigna Mästare. Begär att de Mäktiga Flammorna av Guds Kärlek ska flamma in i varje enskild aspekt av era liv som inte fungerar just nu.

Gör detta så ofta som du blir inspirerad; visualisera det som händer i detalj, och sedan se/observera hur energin från Rädsla lätt löses upp. Och om du verkligen tror på Guds Krafter om Kärlek, kommer du på kort tid att se din situation förbättras på magiska sätt.

Låt oss berätta en viktig nyhet, älskade ni.

ALLT ÄR BRA. ALLT HAR ALLTID VARIT BRA.

Hela Himlens Kompani vakar uppmärksamt över er, bevakar över Planeten Jorden med stor kärlek och omsorg. Det finns absolut ingenting att frukta.

Uppstigningsprocessen för hela det mänskliga kollektivet och Moder Jord går ganska bra just nu och Vi har alltid perfekt kontroll.

Som vanligt kan ni välja att tro eller inte tro på dessa tillkännagivanden.

Du är mer än välkommen att tro på media istället. Som vanligt slår de fortfarande på Rädslans Trummor’ och om det är ’TV/Radio’ -kanalen eller frekvensen som du vill koppla in på, så kommer vi inte att stoppa dig.

Återigen handlar det om: Val och Avsikt.

Älskade ni, vad väljer ni själva? Vad är din avsikt?

Stå stark, genom att alltid tro på dig Själv och genom att visa ditt Mästerskap.

Och det är allt Vi ber dig att göra varje dag.

Du behövs och du räcker till.

Vi är i detta tillsammans, och misslyckande är omöjligt. Vi är i mitten av att skapa en ny, härlig målning som kallas ’Himlen på Jorden’ på en gigantisk tom duk just nu, och alla ni är Mästarnivå-konstnärer som Vi har skickat ner för att hjälpa till att slutföra detta Mästerverk.

För er som läser detta, ni har hjälpt till på detta sätt många gånger tidigare. Ni vet redan vad ni har kommit hit för att göra.

Det är dags.

Älskar dig alltid,

Moder Gud.

Kanaliserad av Adele Arini. Copyright 2020.

Om du publicerar på nytt, behåll gärna artikeln i sin helhet och ange länken nedan.

Tack för att du respekterar denna begäran. Namaste. www.raphaelshealingspace.com.au

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...