Skaparna via Daniel Scranton, 21 december, 2023

 

 

Att bli Gud ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi ser dig i din majestätiska utveckling, och vi ser oss själva. Vi vet att turen du är på också är vår åktur, och det är en av många anledningar till att vi försöker hjälpa dig. Vi vill att du ska veta hur mycket du växer och utvecklas i varje ögonblick du är där. Ni blir mer exakta skapare genom att vara där på jorden, där ni har staplat leken mot er själva på så många sätt. Ni har gjort det mer utmanande att manifestera den verklighet som ni vill uppleva eftersom en av de upplevelser ni verkligen ville ha där på jorden var och är tro. Du ville se om du kunde tro på något som du inte kunde se, känna, höra, smaka och röra.

Det är därför det talas så mycket om tro när det kommer till era religioner. Du har skapat en Gud som finns där ute någonstans och som du för det mesta inte har kunnat uppleva i fysisk form, och det kräver tro av dig. Och många människor är villiga att sätta sin tro på Gud, men ni ville också kunna sätta tro på er själva som skapare och manifestatorer, och det är därför ni har en tidsförskjutning mellan vad ni ber om, vad ni skapar, och vad du får uppleva. Du måste då tro att det kommer, och för vissa har de bestämt att de kommer att tro att det kommer eftersom de ber till rätt Gud. De är goda i Guds ögon, och därför förtjänar de att ta emot de besvarade bönerna.

Och det har varit ett sätt att gå för att uppleva tro. Med andra ord, du får höra vad reglerna är, du följer dessa regler, du får vad du vill ha på jorden, eller kanske efter att du dör, men hur som helst så har du det täckt. Men för er som vill leva just nu i glädje och i överflöd, med frihet och med kreativitet, ni förstår att ni är där för att föra himlen till jorden. Ni är där för att uppleva allt ni vill uppleva medan ni är i köttet och genom att tro på er själva och på universums lagar.

Om du verkligen tror att det du lägger ut där, i form av en begäran, kommer tillbaka till dig i form av en manifestation, då kan du leva ditt liv lyckligt i alla sina dagar i tro. Om du inte litar på och verkligen har tro på att dina skapelser är dina och att de kommer, då kommer du att vara orolig, du kommer att tvivla. Du kanske till och med lever i rädsla, och du kommer att skjuta upp ett liv i glädje, frihet och kreativitet. Du kommer att hålla tillbaka din kärlek. Du kommer inte att vara dig själv, för du är kärlek.

Och så, för att verkligen visa din tro, måste du vara villkorslös i din kärlek till livet. Och när du gör det är du den där Guden som du en gång bad till, och inte på ett sätt som är hädiskt. Du är där för att smälta samman med allt. Att bli ett med Allt-Som-Är och att leva sina liv därefter är en del av tillvaronsplanen. Men du måste tro att du är vad vi säger att du är, och hur du vet att det är sant är för att när vi säger det till dig känner du resonansen. Du känner hur bra du mår av att höra de orden, och det är det vi vill att du också ska lita på. Sätt din tro på er själva, på era känslor och på universums lagar, så kommer allt att lösa sig för er och för hela mänskligheten.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *