Ishvara via Ann Dahlberg, 17 december 2023

Ishvara via Ann Dahlberg

17 december 2023

Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag vill jag tala lite om vart ni är på väg, ni människor som bor på Jorden.
Det sker en stor omvandling av Jorden och alla de varelser som vistas på den. De höga energier som nu har öppnats upp på Jorden sätter fart på er utveckling till en högre medvetenhet och det i sin tur påverkar den form som ni för tillfället befinner er i.
Den transformerar, läker och bildar nytt allt efterhand som ert hjärta öppnar sig och ert sinne blir ljusare och kärleksfullare. Det är en stor omvandling som sker inom er och det kan periodvis vara tröttsamt och utmattande. Se till att ni får tillräcklig vila och att ni kan vara i stillhet inom er själva någon stund varje dag.
Försök också att vara närvarande i det ni har för händer, så ofta som ni kan. Det betyder mycket och gynnar er egen utveckling om ni är närvarande i er dagliga verksamhet. Det är då ni har tillgång till er egen kraft och sprider en positiv energi runt er.
Det är många människor som nu behöver uppleva den energin, eftersom mycket av den kollektiva negativa energin håller på att lösas upp och försöker få ett fäste där den hittar en liknande energi. Alla människor har någon form av negativ energi inom sig som har fastnat under de tusentals år som ni har levt här på Jorden. De som är medvetna kan se och förstå det.
De löser upp den negativa energin genom att vara närvarande och betrakta den genom ett högre perspektiv. De omedvetna människorna kan inte lösa upp något som de inte ser eller förstår och däremellan finns det olika grader av medvetenhet med olika förmågor att lösa upp den negativa energin inom sig.
En del går lätt att lösa upp, annat kan ta lite längre tid. Huvudsaken är att ni har börjat, kära vänner, för då kommer det till slut att lösa upp sig själv. Det är då ni går omkring med ett leende på läpparna och sprider er glädjefyllda energi vida omkring.
En del tar tacksamt emot, medans andra kan undra varför ni är glada, när det händer så många hemska saker överallt idag. De ser inte det större perspektivet, att det är kärlek som ligger bakom allt som händer, så att Jorden och ni själva kan bli fria från de bojor som hållit er fastnaglade under lång tid.
Det är nu som frihetens timma äntligen kan börja slå och för många av er har den redan startat. De ser fram emot en helt annan tidsanda än den som de nu har lämnat bakom sig. I sitt inre så har de redan börjat eller byggt en ny värld där kärlek är den dominerande byggstenen.
Den är motsatsen till den värld som de nu har tröttnat på och lämnat bakom sig. Den byggs tillsammans med andra som befinner sig på samma medvetenhetsnivå och det växer fram en helt ny värld som sprider sig över Jorden. Det är härligt att se, kära vänner, det lyser ett klart och vackert sken runt de här människorna och Jordens transformation ökar för varje människa som söker sig dit.
Det har hänt mycket under de här senaste decennierna och det intensifieras nu under en tid framöver. Det är därför viktigt att ni hämtar den energi och kraft som ni har inom er, för att underlätta er egen transformation. Ni befinner er på olika nivåer, men ni går alla igenom någon form av transformation.
Ni som redan har kommit en bit på väg börjar att se klarare på saker och ting och ni får även en starkare intuition. Ert syfte i livet får en större mening och era gåvor löses nu upp efterhand som ni är mogna för att ta emot dem. Det är olika för var och en men för helheten har alla lika stor betydelse. Ni hjälps åt, kära vänner, med att transformera er värld till en högre nivå av ljus och kärlek.
Det är att vara närvarande i den villkorslösa kärleken som finns inom er, som ni lägger grunden till er nya vackra kärleksfulla värld. Det är på det viset som ni hjälper Jorden att transformera sig till en planet där enbart fred, harmoni och kärlek råder.
Den byggs av kärlek och strålar av kärlek kommer att strömma ut från Jorden och påverka allt som finns runt omkring den. Det blir en stor dag, ett stort ögonblick i universum.
Jag tackar ödmjukt för ert arbete.
Stor kärlek,
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *