Skaparna via Daniel Scranton, 21 mars, 2024

 

 

Är alla dina liv förutbestämda? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi vet att det finns mycket förvirring där på planeten Jorden om väldigt många ämnen. Du har simmat i ett hav av förvirring ganska länge där som ett kollektivt medvetande, och det är dags för dig att bli mer klar över dina liv och vad de handlar om. Det är dags för dig att bli mer tydlig med hur du ska navigera i ditt liv. Många av er undrar vad ni gör där och vad ni ska göra medan ni är där, och vi vill försäkra er om att ni har fri vilja och att ni är där genom val. Vi vill också att du ska veta att du får välja vad ditt liv ska handla om när du kommer.

Och du lever en del av vad dina liv har handlat om fram till din uppvaknandepunkt. När du väl vaknar får du kasta av dig bojorna av det som var ditt liv när du klev in i det. Du kan naturligtvis se en livstid som redan existerande innan du inkarnerade i den kropp som du inkarnerade in i. Du hade uppenbarligen en uppsättning föräldrar med socioekonomisk status och jobb. Du hade en plats där du bodde, en stadsdel, människor som troligen var dina vänner och dina lärare. Du började på en väg att ha vissa styrkor och ha andra saker som du inte kände att du var så bra på, men någon gång i ditt liv vaknade du uppenbarligen.

Och nu måste du inse att du inte är där för att bara leva ut en uppsättning förutbestämda omständigheter. Du är en skapare, och du är där för att skapa upplevelsen av dig själv och av livet som du vill skapa. Nu, ja, du vaknar och du är fortfarande besvärad av de övertygelser, upplevelserna, trauman, de fastnade känslorna och så vidare, som du hade innan det uppvaknandet. Och så började du borttagningsprocessen som i slutändan skulle avslöja för dig vem och vad du verkligen är som en varelse av villkorslös kärlek. Och nu när du vet att du är en Källenergiväsen och att du inte består av något annat än kärlek, så får du välja vad du upplever.

Du får hoppa till tidslinjen som du vill vara på, och du kommer att leva efter syftet att vara vaken och stiga upp i denna livstid. Du kommer att hjälpa andra på vägen. Det är oundvikligt, men den hjälp du erbjuder kommer från en plats av glädje. Det kommer från att du gör det du helst vill göra, och det kommer inte för att du kände dig tvungen att göra något för att vara en bra person enligt någon annans normer, eller enligt dina egna normer. Och så kan du lita på att genom att följa glädjens väg och hoppa till den tidslinje som du önskar, kommer du också att ges möjligheter att vara till stor tjänst för andra.

Och du kommer att vara till större tjänst för andra när du är i glädjens vibration. Du kan göra så mycket mer för dem från den platsen än du kan från en plats av skuld och skyldighet. Du gör inte någon nytta genom att försöka vara en bra person och göra vad du tycker att du borde göra för att tillfredsställa det målet du har att vara en bra person.

Du hör dessa uttryck ofta, och ibland verkar de väldigt banala för dig, men vi kommer att säga dem till dig ändå. Följ ditt hjärta. Följ din glädje. Följ känslan. Lyssna på din interna vägledning och gör det du älskar, och vi lovar dig att du kommer att göra så mycket mer för mänskligheten när du följer dessa enkla läror, eftersom du kommer att arbeta från en högre vibration och för att du kommer att ställa in en sådan bra exempel för andra på hur de kan leva i denna vibration av glädje, frid, kärlek, frihet och kreativitet. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *