Skaparna via Daniel Scranton, 25 april, 2024

 

 

Hur man skapar det liv du vill ha ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi vet att du ibland kämpar för att upprätthålla en högre vibration, och vi vet också att du inte alltid ser sambandet mellan din vibration och det du skapar och manifesterar i din upplevelse. Men om du tittar på ditt nuvarande tillstånd av livsförhållanden, och du frågar dig själv vad den allmänna tonen är för dessa livsförhållanden, kan du vanligtvis hitta din nuvarande vibration inom dem. Med andra ord kan du berätta vad du har vibrerat av de unika omständigheterna i din livserfarenhet i varje givet ögonblick.

Nu behöver du inte titta på omständigheterna i ditt liv och dra slutsatsen att allt nu är förlorat. Du kan alltid nu vända på det, och ett av sätten att vända på det är genom att ändra hur du känner för dina nuvarande livsförhållanden. Och så kan du börja vibrera vid en högre frekvens helt enkelt genom att titta på världen omkring dig från ett annat perspektiv, genom en annan lins.

Du kan välja att vara i ett högre vibrationstillstånd genom att välja hur du ser på människorna i ditt liv, på ekonomin för dina löpande konton och på ditt jobb, dina grannar, din hälsa, din kropp och allt annat som du kanske tittar på och undrar var allt gick fel. Nu, när du ändrar ditt perspektiv, ändrar du omedelbart vad du tittar på. Därför kan du uppleva kraften i den vibration du erbjuder omedelbart.

Du kanske inte ändrar det på ett sätt som är mycket märkbart för dig i det ögonblicket, men om du fortsätter att hålla i den vibrationen och du inte ger upp kommer du att uppleva de förändringar som du vill se i omvärlden. Du förändrar dig, och du förändrar allt utanför dig. Det är bara så enkelt.

Nu kanske du undrar, ‘Hur ändrar jag hur jag ser på något när det jag tittar på är så avskyvärt?’ Tja, först och främst kan du acceptera det som en utmaning att göra det. Du kan erkänna att allt skapades av Källan och Källan, och därför är allt Gud och allt är Kärlek, oavsett hur det kan se ut, kännas eller lukta för dig.

Därför kan du börja resan dit och sedan börja fråga dig själv, ’Varför skulle källan ha gjort något av sig själv på ett sådant sätt. Vad skulle syftet vara?’ Syftet är att ge dig möjligheten att vara ditt verkliga jag, hela ditt jag, trots dessa omständigheter. Du måste ha ett tillstånd som du finner oälskbart innan du kan vara villkorslös kärlek inför dessa omständigheter. Och du visste att du kunde göra det, och vi vet att du kan göra det, och visst vet Source att du kan göra det.

Vet du att du kan göra det just nu är dock frågan, och bara du har svaret. Och om du inte tror att du kan i ett givet ögonblick, gå verkligen bort från motivet och gå och gör något, eller se något, eller lukta på något som kommer att höja din vibration, som kommer att göra det lättare för dig att rikta din uppmärksamhet tillbaka till det som du skulle vilja älska villkorslöst.

Det är ditt arbete; det är allas verk där på jorden idag. Och du vet att du är omgiven av utmaningar, men du vet också att det är utmaningar som kommer att göra dig mer av den du verkligen är när du står inför dem. Så släng inte något i soptunnan, för allt har värde för dig, och allt är en del av denna livserfarenhet som är tänkt att visa dig vem du verkligen är som Källenergivarelser.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *