Skaparna via Daniel Scranton, 26 april, 2024

 

Vad kommer mänskligheten att få tillgång till härnäst? ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni har så mycket kvar att nå inom er, och ändå letar så många av er utanför er själva efter vad ni tror att ni vill ha och tror att ni behöver. Om du tillbringar bara lite av din tid under dagen med att koppla av och rota runt i dig själv, kommer du att upptäcka att du har svar, du har gåvor, du har så mycket mer att uttrycka genom dig själv, och världen väntar på vad den är att du har att erbjuda. Ni förbereder er i varje ögonblick av varje dag för vad som kommer härnäst. Du kommer till en tid där du absolut kommer att veta att du skapar din verklighet och att du innehåller allt du behöver inom dig för att göra det.

Och vi, och andra som vi, är bara här för att påminna er om dessa sanningar. När vi säger till dig att gå in och söka efter vad du än önskar, menar vi att det du önskar är ett tillstånd av vara. Du önskar den känsla av tillfredsställelse och tillfredsställelse som du tror kommer från att åstadkomma något, från att vinna något eller från att få en viss summa pengar på ditt bankkonto, men de upplevelserna är tillgängliga för dig just nu, även innan dessa saker händer, och de är tillgängliga för dig oavsett om dessa saker någonsin händer eller inte, och det är den stora hemligheten med detta vårt universum.

Allt som du kan tänkas uppleva av något som händer utanför dig är tillgängligt för dig just nu inom dig, och du når dit genom att fokusera inom dig och känna efter vad det är som du alltid har sökt. Nu är det också sant att när du gör det kommer du att skapa och manifestera det som du vill uppleva fysiskt, och du kommer fortfarande att kunna njuta av det. Du kommer fortfarande att kunna uppleva all spänning, all entusiasm som du någonsin haft för den upplevelsen.

Ingenting tas någonsin ifrån dig genom att först erkänna att allt redan finns inom dig. I själva verket gör ni bara manifestationsprocessen så mycket lättare för er själva, och det är också något som ni rör er mot hela tiden. Ni går mot en tid då det kommer att finnas omedelbar manifestation, där ni aldrig kommer att behöva vänta på att någonting alls ska bli fysiskt i er erfarenhet, och ni finslipar verkligen dessa förmågor just nu genom att göra det nödvändigt för er själva att göra detta arbete innan du kommer att ha något som du kan hålla i dina händer i den fysiska sfären.

Men bortom manifestation finns det en tillfredsställelse i att veta att du kan föra dig själv in i ett känseltillstånd som inget annat som du någonsin har upplevt tidigare, helt enkelt genom att gå in och ställa in dig på den vibrationen. Ja, du kan använda visualisering, och du kan visualisera dig själv med alla de saker och upplevelser du vill ha, men du behöver inte ens gå till de platserna i ditt sinne för att komma åt vibrationen, tillståndet av vara, som du söker. Ni kan gå direkt till den känslan i er kropp genom att hålla önskan inom er att känna hur ni vill känna och genom att erkänna att ni innehåller all energi och all vibration inom er själva just nu.

Och när du kan göra det, har du nycklarna till riket, världen är verkligen ditt ostron, och du kommer att finna dig själv gå bland dina medmänniskor som mästaren och läraren, exemplet som du alltid tänkt vara i detta vacker livstid av uppstigning. Du har vaknat, och detta är en av sanningarna som du har vaknat till – du har allt inom dig hela tiden, och det väntar bara på att du ska packa upp det.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *