Skaparna via Daniel Scranton, 29 maj, 2024

 

Är jorden en fängelseplanet? ∞

The Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni tar er andlighet på största allvar, och många av er skiljer det som är andligt från det som är materiellt eller fysiskt. Inte alla av er, men många av er gör det här, och ni gör det för att ni kan känna den fysiska verklighetens drag som lockar er till dem. Du kan minnas hedonistiska liv där du bara handlade om köttets njutningar och rikedom och makt, och du försöker undvika dessa fällor i en sådan grad att du tenderar mer till livet för avsägelsen.

Och du strävar efter att få andliga upplevelser på mycket specifika platser, på platser som var designade för att skapa energin för att ge en en andlig upplevelse. Men vi vill att ni alla ska inse att ni kan få en andlig upplevelse när ni äter lunch, när ni går på promenad och till och med när ni duschar, badar eller borstar tänderna. Tiden som du lever i just nu är en tid för att sudda ut dessa separationslinjer. Det är en tid att ingjuta mer av det andliga, det icke-fysiska, i det fysiska och det materiella. Det är dags att sluta se dem som separata.

Det är dags att se och till fullo inse att allt är kärlek och allt är av det gudomliga. Det är också viktigt för fler nya åldrar att inse att du är där du ska vara och att du har de upplevelser du ska ha. Inget har gått fel. Du är inte instängd, och jorden är inte en fängelseplanet. Du behöver inte vara där, på grund av din karma eller dina kontrakt.

Du är där för att du vill vara där på själsnivå, och när du höjer ditt medvetande, din verklighetsuppfattning till din själs, kommer du att förstå det. Du kommer att veta det på ett väldigt visceralt sätt. Du kommer att sluta vädja till dina hjälpare, dina guider, ditt högre jag för att få dig bort från denna klippa. Du kommer att känna igen möjligheterna som dyker upp när utmaningar finns där för att visa dig att du är Källenergi. De är inte där för att få dig att förstärka din önskan att fly verkligheten, oavsett om det är med droger eller med rymdskepp. Det är meningen att du ska engagera dig i den verklighet som ligger framför dig som den Gudomliga Källenergiväsen som du är, och det är meningen att du ska se det hela som Källenergi också.

Och det är det bästa av två världar. Det är den bästa av alla världar, och det är därför du ville inkarnera på planeten Jorden. Det är för att Jorden ger dig den bästa möjligheten att få den upplevelsen på ett nytt sätt, på ett sätt som du aldrig har haft det förut. Och så, du är där för att vara banbrytare och vägvisare. Du är där för att ta mänsklighetens medvetande bortom var det har varit tidigare, och du är där för att vara en av de som initierar blandningen, sammansmältningen av de två världarna, för att skapa himlen på jorden.

Och ibland innebär det också att man tar med mer av det arkturiska systemet till jorden. Ibland innebär det att ta med mer av det Pleiadiska systemet till jorden. Och ibland innebär det att ta med mer av Sirian- och Lyran-systemen till jorden. Vi kommer inte att lista alla system här, men du förstår poängen. Om du inte känner dig hemma på jorden, då är det meningen att du ska göra den till ditt hem genom att jorda i fler av de energier som du vill leka med. Och ja, du har den makten och du får göra det valet. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *