Ärkeängel Jophiel via Linda Dillon, May 30th, 2024

 

av Linda Dillon

https://counciloflove.com

Hälsningar, jag är Jophiel, Enhetens Ärkeängel, Balansens Ärkeängel, Graalens Bringer, Tidens Bevakare – och ja, jag välkomnar dig i all tid och rum, i alla universum.

Jag välkomnar dig och jag ber dig välkomna mig.

Du har kommit in i ett nytt spektrum – en ny, annorlunda verklighet – och jag vet detta som Keeper of Time för, eftersom modern har flyttat Gaia till en annan våg längs rutnätet, har jag haft glädjen att hjälpa till med det – och vårt nästa steg är skapandet av det nya. Inte inom ramen som du har känt, utan inom ramen för kärleken – kärlekens oändliga uttryck.

Inte bara för att helt enkelt veta att på ett intellektuellt sätt, att du har studerat och du förstår, vet om kärlek, om det gudomliga. När jag talar om kärlek, talar jag om den oändliga anslutningen, den kreativa anslutningen, Ens Gudomliga Essens – och Din Gudomliga Essens.

Du är inte separat; det är en illusion som har begåtts och som absolut inte tjänar något syfte. Så jag bjuder in dig in i hjärtats enhet, in i ens enhet, in i oändlighetens enhet, in i din oändlighet.

Detta är inte bara en andlig eller esoterisk inbjudan. Om du har ett syfte i denna inkarnation och på denna planet, denna vackra Gi’Anna, så är det inte att tjäna; det är att känna kärlekens oändliga visdom som du är, som du alltid har varit, att komma in i din fulla glans!

Det är ditt syfte, och det är inget någon kan göra för dig.

Vi är till er och kallar – och jag menar oss ALLA – för att hjälpa er i detta, men ert syfte är er enhet, och från det, enhet med alla.

Modern födde dig inte, dina guider följde inte med dig, eftersom de alltid är närvarande, och sa: “Nå, låt oss förslava dig, låt oss hålla dig nere, låt oss begränsa dig.” Det skulle aldrig vara – aldrig vara – av kärlek. Så syftet är att faktiskt gnistra och lysa och förkroppsliga – förkroppsliga! – fullheten av din design, av din själsdesign, som är annorlunda än uppdrag och syfte.

Mission och syfte utgår och är ett uttryck för din design, och det är unikt för dig. Men fullheten av det, av ditt uppdrag, av ditt heliga offer – inte din tjänst, ditt ‘offer’ – det kan inte vara helheten om du inte känner till helheten av din varelse. Och ja, i moderns nya tid, i denna nya normala som du sysslar med, det är uppgiften – och det är min glädje att hjälpa dig! [skratt]

JAG ÄR en äventyrare och jag söker spänning! Och I AM an Archangel of Action – ja, det är därför som kanalen så ofta ser mig som en pirat! Jag är där ute och undersöker, utforskar, expanderar och tar sedan med det Nya, och säger till Modern, Fadern: ”Vad sägs om detta? Tänk om vi provade det här?” Och jag skulle vilja följa med dig i denna nya ram, när du säger till mig: ”Vad sägs om det här? Varför provar vi inte detta?”

Jag ger tålamod och handling; Jag ger nykterhet och mod; och kära hjärtan, ja, jag kommer att samarbeta med Gabrielle och vi kommer att ge glädje. Men jag kommer också att ge roligt, jag kommer att ge skratt, för det finns inget roligare än att skapa från att väva med kärlek.

Jag talar till er om enhet, och genom att känna till jagets enhet expanderar ni ännu längre in i enhetsmedvetande – hjärtmedvetande, ja – men också fullt medvetande. Denna kollektiva mänsklighet har varit så närsynt, så fokuserad på intelligensen i sin hjärna, att så mycket annat har förbisetts.

Du har en fullständig design och den inkluderar ditt huvud, ditt hjärta, din mage, dina fötter, varje partikel av dig; det inkluderar ditt ljud, din sång, dina ord.

Jag kommer inte hit för att kritisera. Jag kommer hit för att säga, “Älskade, ni har gjort det, och ni gör det, och jag bjuder in er till nästa äventyr med mig! Vill du följa med? För jag skulle älska att ha dig – i nattens tysta, i dagens ljusa solsken, mitt i städerna och i det alpina lugnet.”

Jag kommer att föreslå vart vi ska gå, och jag kommer att be om dina förslag, och jag kommer att gå vart du vill, eller ingenstans! För det handlar inte om att vara upptagen; det handlar om att vara stilla, för det är i stillheten som skapelsen, inspirationen, kommer fram.

Dina dagar – och jag vet, som Keeper of Time – expanderar. Detta betyder, älskade änglar, att ni har denna amorfa energi som kallas “tid” att sitta och begrunda; reflektera; hennes [Lindas] favoritalternativ att stirra på väggen; att frossa i vem du är – att frossa i vem du är, så som vi frossar i vem du är.

Att acceptera det faktum att du är magnifik är inte ego; det är inte skrytsamt. Du antyder inte att du är “bättre än”. Att acceptera det faktum att du är magnifik är att erkänna moderns skapelse. Det finns storslagenhet och ödmjukhet parat, eftersom nykterhet och mod är parat.

Så det är helt enkelt en fråga om att säga “ja”, och jag skulle inte vara här från framtiden till ditt nu om du inte redan hade gjort det. Så vänd dig till mig. Jag tar dig med på äventyr när vi sitter i din trädgård och pratar med molnen.

Du är så älskad och du är min familj. Gå med min kärlek och gå, söta änglar, i Enhet – i förening med mig själv, och med varandra och med mig.

Farväl.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *