Skaparna via Daniel Scranton, 30 december, 2023

 

 

December 2023 Energies & Entering 2024 ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni lever i en tid där på jorden där så mycket mer är möjligt än vad det har varit för tidigare generationer. Det ni visar er själva är hur mycket ni har utvecklats. Du och din teknik utvecklas i samma takt. Oroa dig inte för att din teknik kommer att utveckla dig, för det kommer den inte. Det kommer alltid att reflektera för dig hur långt du har kommit som ett samhälle, som ett mänskligt kollektiv. Kom ihåg att det är ni som skapar allt detta, och frukta inte er skapelse. Var inte rädd för det ni skapar åt er själva. Om du har rädslor, då måste du titta på dem, undersöka dem, dekonstruera dem, eftersom de inte tjänar dig, och det finns ingen anledning för dig att hålla fast vid dem.

Du behöver inte planera för det du är rädd för, eftersom det aldrig fungerar till din fördel. Istället är det du gör vid denna tidpunkt i din medvetenhetsutveckling att släppa taget. Du är där för att ta bort lagren av det som inte är du så att du kan njuta av det goda känslan centrum som är mer representativt för vem och vad du verkligen är. Leta efter det du vill ta bort under hela december månad, eftersom energierna som kommer in under december månad kommer att handla om att hjälpa dig att släppa taget om det som är tungt, det som inte tjänar dig och det du har tagit på som din egen för att du trodde att du måste.

Du kommer att gå in i det nya året som en glänsande, ljusare version av dig själv på grund av allt som du skulle ha tagit bort vid midnatt på nyårsafton. Nu kommer dina liv att hjälpa dig att göra detta genom att visa dig vad du fortfarande behöver släppa taget om, men du måste lyssna. Du måste vara uppmärksam på vad dina liv visar dig för att dra nytta av allt som kommer i din väg. Allt som kommer upp i ditt medvetna medvetande som inte tjänar dig kommer att fortsätta att göra sig känt för dig tills du släpper det.

Du behöver inte må dåligt över var du är just nu, så gör inte det. Inse istället att det är meningen att du ska vara på en resa, och att du behöver saker att arbeta med, saker att ta bort och utmaningar att möta för att känna den där tillväxten som är väldigt naturlig. Därför, om något fortsätter att dyka upp för dig om och om igen, bara skratta och berätta för universum att du förstår det, du förstår nu, och du är redo att göra vad som krävs för att släppa den där tyngden, den rädslan, att dom, det motståndet.

När du tar bort alla dessa lager är det du kommer att sitta kvar med ditt ursprungliga jag, och det kommer att vara så roligt för dig att spela med när du går in i det nya året som det nya du. Och det nya du, intressant nog, är du som alltid har legat under allt som du håller på att ta bort under hela december månad. Du kommer att få vår hjälp, såväl som hjälp av så många andra som förser dig med de energier som stödjer detta, och vi är väldigt glada över att vara med i Team Humanity, och det har vi alltid varit.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *