Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december, 2023

 

Arcturian Contribution to the December Energies ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skickar er vår egen batch av energier för denna månad december 2023. Vi arbetar naturligtvis med alla andra grupper och varelser i de högre världarna för att hjälpa er, och vi samarbetar ofta om vad det är vi kommer att vara skickar till dig. Och så, du blir träffad från alla vinklar vid denna tid och från olika varelser och kollektiv som har olika energier att erbjuda. Oavsett var du tittar, så länge du tittar upp, försätter du dig själv i position att ta emot något underbart, något unikt, något som är skräddarsytt, just för dig. Vi erbjuder energierna av medkänsla vid den här tiden, eftersom vi vet hur många utmaningar du möter där på jorden, och vi vet hur utmanande den här tiden på året kan vara för människor.

Du har mycket som du skulle kunna fira i december månad, och du har också möjlighet att möta vissa utmaningar, några ånger och vissa människor som du kanske inte känner dig så upprymd över att möta. Vi är här för att hjälpa, och vi är här för att stödja, och energin av medkänsla hjälper dig enormt. Du vill och behöver känna dig älskad och stöttad, och du får det hela tiden från dina andliga guider, men när andra bidrar kan vi lägga till det du redan får, och det är vad vi gör och kommer att fortsätta att göra för denna december månad. Vi inbjuder dig att föreställa dig dig själv omgiven i ett vackert lila ljus och att känna efter vår energi omkring dig, som vi kan kännas av många av er, och snälla känn den energiska kram som du får från det arkturiska stjärnsystemet.

Vi vet att när du tar emot medkänsla, har du mer medkänsla att ge till andra också, och därför inbjuder vi dig att bli kanaler för medkänsla och att visa medkänsla för dem som lider på sätt som är ofattbara för dig. Och vi inbjuder dig till och med att visa medkänsla för dem som det är svårt för dig att hitta medkänsla för, för att det verkar som om de gör vad de gör mot sig själva, eller för att det verkar som om de har ett ganska bra liv. Alla bär på ett kors på jorden vid denna tid, och ni har alla möjligheten att vara vår markpersonal av medkänsla.

Ni har alla möjlighet att ge och ta emot mer än ni någonsin har gjort tidigare, och ni har möjligheten att höja ert eget medvetande och medvetandet hos det kollektiv som ni är en del av. Och så har december denna potential att ge dig så mycket mer i harmoni än du någonsin varit i tidigare. Den har potential att föra dig närmare e.t. kontakt, och det har potentialen att föra dig närmare fullbordandet av medvetandeskiftet, ett skifte som har pågått i många år nu. Och det fortsätter att ta fart på grund av de av er i det uppvaknade kollektivet som är villiga att vara de förändringsagenter som ni är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *