Skaparna via Daniel Scranton, 5 maj 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 5 maj 2018

Per Staffan 5 maj 2018

Er Påverkan Känns Genom Hela Universum ∞Skaparna

Eftersom du existerar betyder det att du måste ha ett syfte. Du skulle inte existera om det inte fanns någon mening med din existens. Vi vill att du ska förstå att bara för att du inte är ledaren för någon sorts rörelse eller en mycket viktig medlem i din regering, så betyder det inte att du inte har den påverkan du har tänkt ha.

Ni kan faktiskt göra mer genom att vara något anonyma, mindre i media och mindre synliga för allmänheten. För genom att ha mindre berömmelse behöver ni inte ta itu med berömmelsen och allt som den medför. Så bara för att du inte känner att du gör ditt avtryck genom att ha din bok i varje bokhandel eller på tv, betyder det inte att du inte skapar en krusningseffekt och påverkar din värld.

Vi ser er alla som lika viktiga för vad som pågår. Det finns så många av er nu som vaknar upp och delar det ni känner med andra, och det finns så många av er som vill hjälpa till, som vill göra skillnad. Och ni förstår, allt detta räcker för att göra en stor påverkan. Ni skapar världen som ni upplever, och ni ger den världen er energi. Ni är alla Kärlekens och Ljusets varelser, och ni vet detta i er kärna.

Så oavsett vad det är ni gör för att leva, så från dag till dag känns er påverkan från er blotta närvaro i denna dimension. Ni kommer att se mer och mer hur ni påverkar andras liv, när ni ger er själva kredit för att vara här vid denna tid för att hjälpa till i ett monumentalt skifte i medvetande. Er påverkan känns genom hela universum, och vi tackar er för er tjänst.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...