Skaparna via Daniel Scranton, 7 december, 2023

 

Gör dig redo för Boomerang-effekten ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi älskar dig, och vi vill börja där den här gången, för du behöver höra det. Du behöver höra det ofta. Ni behöver höra det från er själva, och ni behöver veta att kärleken kommer till er från alla tänkbara vinklar. Även människor som inte säger att de älskar dig älskar dig faktiskt, men de känner sig rädda för att bli avvisade, så de uttrycker det inte för dig. Det är viktigt att uttrycka sina känslor för varandra, och det är inte bara viktigt att uttrycka när man känner något som inte är så bra. Berätta för andra hur du känner; låt dem veta och visa dem tillgivenhet, vänlighet och allt annat som du vill ska visas tillbaka till dig.

Var inte rädd för att vara den du verkligen är, och den du verkligen är är kärlek. Kom ihåg det och kom ihåg att ingen kan ta det ifrån dig, även om de inte älskar dig och säger till dig att de inte älskar dig. De kan fortfarande inte ta bort din sanna natur från dig. Du kan bara låtsas att du inte är vad du verkligen är. Hur hjälper detta, undrar du kanske? Det är sant att vad världen behöver nu är kärlek, söt kärlek, precis som låten säger. Det har varit sant under lång tid, och det fortsätter att vara sant. Och så, vad vill du se i din värld? Ställ den frågan till dig själv och sprid den sedan. Vad vill du få från andra? Ställ den frågan till dig själv och ge den sedan till dem.

Du är där för att bryta cykler. Du är där slutet trauma i din genetiska linje. Ni är där för att förskjuta mänsklighetens medvetande, och mänskligheten behöver gå från medvetandet om en dömande, fördömande Gudom till en som bara älskar eftersom den källan till allt vi är är kärlek. Kom ihåg att när du behöver veta att du får stöd, när du behöver veta att där du kommer ifrån så lämnar du aldrig. Ni vaggas i Kärleken till Källan just nu, och vi är alla menade att vara representanter för den kärleken till Källan till varandra, och ibland är vi och ibland inte.

Vi fungerar ibland mer som lärare än älskare, men vi utstrålar alltid den kärleken och några av er kan känna den. Vissa av er är inställda på den energin, medan andra blockerar den. Absorbera kärleken som kommer till dig från alla vinklar just nu, och då kommer du att känna att du har mer av den att ge, mer av den att sprida runt. Vi kommer ständigt att påminna dig om vem du verkligen är genom att skriva av oss på var och en av dessa sändningar med sanningen att vi älskar dig väldigt mycket, och vi inbjuder dig att ta den energin och sprida den till någon annan eftersom du inte vet inte hur mycket någon annan behöver höra det tills du säger det till dem.

Och du behöver inte oroa dig för att få tillbaka den direkt från personen du ger den till, för du lägger den där ute, och den måste komma tillbaka till dig på något sätt, i form eller form. Var bara redo för boomerangeffekten av kärleken du ger ut och öppna dina hjärtan, dina sinnen och dina armar för den, för den kommer. Det kommer alltid, och vi vet att eftersom ni aldrig lämnade det och ni slutade aldrig vara det, och de av er som väljer att anpassa er till det kommer aldrig att sluta ta emot det, och vi är här för att hjälpa; vi är här för att påminna. Vi är här för att föregå med exempel för dig hur det är möjligt att vara kärlek i en värld som ibland glömmer vem och vad det verkligen är.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *