Mira från Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner 4 december 2023 

 

Mira från Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner 4 december 2023 

 

Sändning från Mira från Plejadiska Höga Rådet 4 december 2023 genom Valerie Donner

Hälsningar, jag är Mira från Plejadiska Höga Rådet. Jag arbetar fortfarande heltid med Jordrådet. Vårt råd är extremt upptaget just nu. Mycket har aktiverats för att föra fram ljuset och högre medvetande på Jorden. Vi har att göra med den flerdimensionella världen, den inre världen och den undre världen, för alla behandlas samtidigt. Det finns mycket att göra.

Vi tackar markpersonalen för allt deras hårda arbete. Ni har hållit i ljuset i många inkarnationer och speciellt denna. Allt rörs upp eftersom det inte längre kan ha ett grepp om Jorden som förr. Dessa energier kommer att gå dit de kan hanteras mest lämpligt.

Det vi gör är välorganiserat och genomtänkt. Vi gör denna process med varje uppstigning och Jorden är inget undantag. Jorden är dock en av de mest förorenade planeterna vi någonsin har hjälpt. Detta beror på sammansättningen av de varelser som har kontrollerat Jorden i evigheter av tid. De tas bort och kommer inte längre att få komma till Jorden igen. Många håller på att avskapas. Detta händer när varelser är så mörka att de är bortom sonande.

Jorden och allt liv på Jorden är i stort behov av helande. Jag är glad att kunna informera er om att varje aspekt av den Nya Jorden, där ni kommer att leva i den Gyllene Åldern, kommer att bli helad. Ni kommer att leva i tacksamhet och överflöd. Era hjärtan kommer att sjunga och ni kommer att vara i salighet och lycka. Det ni är vana vid att se i den gamla tredjedimensionella materiella världen är över. Vänligen ta några djupa andetag när ni absorberar vad jag säger. Det är sanningen och den är verklig.

Ni kommer att vandra lätt på den Nya Jorden för ni kommer att bli ljusfyllda. Era steg kommer att vara milda och ert ljus kommer att vara fantastiskt. Det ni har upplevt tidigare är över och kommer att kompenseras med sådan kärlek och överflöd att ni kommer att känna för att sjunga och dansa konstant. Du kommer att hjälpa andra och de kommer att hjälpa dig. Er kreativitet och generositet kommer att flöda från era hjärtan. Det ni skapar och ger med kärlek kommer att erkännas av Skaparen. Änglar kommer att slå sina vingar runt er och ljuset kommer att reflekteras i varje tanke, ord och handling.

Djuren kommer att ha mycket att berätta för er för de har också haft en ganska lång resa på Jorden. Visste du att de är mästare i förklädnad? Det blir ett vackert utbyte mellan er och djuren. Växterna och mineralerna kommer också att aktiveras och delta medvetet i era liv. Vattnet kommer att renas och kommer att respekteras.De kommer magiskt att hjälpa er med era kroppar med ert helande, såväl som tillväxten av era växter, blommor och träd. Allt detta är ett perfekt kärlekspaket.

Vi tackar er för ert ljus och ert tålamod som det har krävts för att hålla ert ljus på denna Jord och för att trotsa allt ni har fått uppleva. Ni är djupt hedrade i hela skapelsen. Ni är älskade och respekterade utan jämförelse.Ni ska vördas och beundras i evighet. I framtiden kommer ni att kunna åka till platser där ni kommer att kunna berätta några av historierna om hur det var att leva på Jorden och hjälpa till med uppstigningen.

Jag är Mira och jag älskar er. Jag är så tacksam över att vara med er nu när vi tar tillbaka Jorden.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *