Det Andromedanska Ljusets Råd via Daniel Scranton, 6 december, 2023

 

“Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi är väldigt glada över att få kontakt med mänskligheten.

Du surrar just nu med din vibration, din frekvens. Du har nått nya höjder där som ett kollektiv, som du alltid kommer att göra, men det finns vissa toppar i det kollektiva medvetandet och din övergripande frekvens, och vi skulle vilja berätta om det. Du kommer äntligen till den punkt där du kan ta emot det som erbjuds dig. Nu har några av er insett att det finns mycket att ta emot genom era egna andligt transformativa upplevelser, medan andra helt enkelt har gett upp på att vidta massor av handlingar i sina liv, och genom att ge upp har de släppt taget, och i att släppa taget har de öppnat sig. Några av er har bestämt att syftet med ert liv är att leva det, och ni följer er lycka.

Det finns otaliga sätt på vilka människor har öppnat sig för att ta emot de högfrekventa energierna som kommer till dig inte bara från dina galaktiska vänner och familjemedlemmar, utan också från de i icke-fysiska världar som du skulle kalla ärkeänglar, uppstigna mästare, och så vidare. Du har inte ens namn för de flesta av dem. Och så, vad betyder detta för mänskligheten vid denna tid? Det betyder att du har allt som krävs av dig för att leva det liv av glädje, frihet, uppfyllelse, kreativitet, överflöd och kärlek som du vill leva. Så varför skulle du då inte leva den typen av liv? Tja, det måste bero på att du ännu inte har ställt in på all den högfrekventa energin som nu har laddats ner inuti dig.

Saker kommer att hända i era liv som kommer att utmana er, och det här är som det behöver vara, men varifrån ni är just nu kan ni möta de utmaningarna med så mycket mer av de färdigheter och förmågor som är medfödda inom er. Du kan komma åt fler av dina anslutningar som du har till dina hjälpare, eftersom du har laddat ner så många högfrekventa energier. Du öppnar upp för fler av dina andliga gåvor också, och du kan helt enkelt ställa in när du vill för att få den information du behöver, tillvägagångssättet du behöver, idén att du behöver för att gå vidare i ditt liv på ett mycket positivt sätt.

Vi blir uppfattade av fler och fler av er hela tiden, och det är inte bara vi. Det finns andra andromedaner där ute också som många av er känner, och ni erkänner era kopplingar till oss och visar en vilja att leka med oss och att ta emot det vi har att erbjuda. Vi kommer att berätta det här om andromedaner: vi älskar konst och vi älskar att arbeta med musik, ljud, färg och rörelse. Vi inspirerar fler av er kreativa att ta fram mer andromedisk energi, att aktivera mer andromedisk DNA och att påminna er om var ni har varit i vår vackra galax.

Vi är ljusets andromedanska råd, och vi har njutit av att tjäna er alla.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *