Skaparna via Daniel Scranton, 9 juli 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 9 juli 2018

Per Staffan 9 juli 2018

Var Uppmärksam på Distraktionerna ∞Skaparna

”När det finns något som du finner distraherande i din närvaro, när det är något som fångar din uppmärksamhet kan du inte titta bort, du kan inte ignorera det, det finns något där för att du ska upptäcka det. Vad det än är, så finns det en anledning till varför du lockas till distraktionen, till bullret eller ofullkomligheten, eller den person som du inte verkar kunna ta bort din medvetenhet ifrån.

Det är viktigt för dig att erkänna dessa saker och inte bara tänka att de är fundamentalt störande för alla som skulle uppleva dem. Det är distraherande för dig, och det är distraherande för dig av en anledning som du kan upptäcka med lite grävande. Självklart är allt som du stöter på i din verklighet, allt som du upplever i din verklighet, placerat där av dig. Och du har de verktyg som behövs för att upptäcka meningen med det som du har lagt i din väg.

Så, när något stör dig, vill vi att du ska gå djupare in i det. Om det är ett ljud, stäng dina ögon, var uppmärksam på bullret. Vad är det som bullret utlöser i dig? Om det är något du inte kan bortse ifrån, se så uppmärksamt som möjligt på det för att det ska få den effekt som du ville ha. Återigen, om något får din uppmärksamhet, är det en bra sak. Det är mycket meningsfullt. Och det är ditt arbete att upptäcka vilket syfte du hade i åtanke för detta.

Vanligtvis är den sak som distraherar dig något som du har motstånd mot. Och om du har motstånd mot något, så finns det något för dig att rensa. Och rensning är en nödvändig process, det är ett nödvändigt steg i din utveckling. Så du kan gärna dra fördel av det faktum att du har märkt distraktionen och utnyttja den.

Ta dig tid och ta det lugnt med dig själv genom denna process. Dessa saker kan verka som mindre irritationer, men vanligtvis finns det mycket mer bakom dem att upptäcka. Och det kommer att vara ganska befriande för dig att släppa ut vad det är du motstår så att du kan gå genom hela din dag och vara medveten om och fokusera på vad du väljer att fokusera på. Detta är en upplevelse som du vill ha och en upplevelse som du kommer att få. Vi kan lova dig det. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...