Merlin (Saint Germain) via Beatrice Madsen, 10 juli, 2018

Merlin                     Beatrice Madsen 180710

När illusionens slöjor faller och ni börjar se igenom, tränga igenom så kan ni på ett annat sätt skapa er verklighet. Ni blir “ett” med er själva och får då en mera samlad kraft som kan riktas mot det ni vill/behöver skapa.

Offer/förövar- rollerna som ni alla burit i olika konstellationer har nu spelat ut sin roll. De var nödvändigt att ni skulle ha dessa erfarenheter, och från båda sidor men de har nu spelat ut sin roll. Ni behöver dem inte längre som kollektiv. Dessa erfarenheter att ha varit offer visavi förövare har inneburit stor smärta hos er och det är många sår som behöver helas, från otaliga inkarnationer ni haft kära ljusarbetare och föregångare. Då avtrycken av dessa roller är så starka i etern så tar det en stund innan den energikoden kan upplösas. Det är en av anledningarna till att förvirringen på jorden är så stor just nu. Det finns en djupgående inre känsla hos de flesta att denna offer/förövar mentalitet är passé men eftersom vanans makt är så stark så uppstår ett glapp med förvirring i politikens värld och i de styrande skikten då en känsla, inte en tanke påvisar att detta inte längre är riktigt hållbart.

Det tar tid, ni måste förstå det. Jag hör svaret från er, att men det är ju inte sant för det finns ju ingen tid. Det är förvisso en sanning med modifikation. Helt riktigt så går vi till 5D från 3D där fokus ligger på nuet på ett helt annat sätt, men det är fortfarande så att det tar tid att manifestera och det är åtskilligt, åtskilligt.. jag skulle nästan vilja säga oändligt som måste rensas ut. Rensningsprocessen som nu pågår på jorden är gigantisk. Det rensas i varje vrå, i varje skrymsle… vart du än vrider ditt huvud så pågår djupgående städning, städning inför det nya.

Så enkelt kan det liknas vid att ni väljer att flytta in i ett gammalt vackert 1700-tals hus som är möblerat och rejält dammigt med växande mögel och ruttnande trä. Just där vill ni bo, men ni måste kasta ut möbler och göra om vissa för att de ska kunna användas. Ni måste städa i omgång efter omgång, ni måste tvätta de trasor ni städar med och när ni väl flyttat in så behöver ni så sakteliga renovera del efter del i huset och det behöver kanske till och med stambytas. Hur som helst när ni flyttat in, som vi nu ser att ni har gjort (till den nya tiden)så kan iallafall slappna av och njuta av ert vackra hus och omgivning (den inre födelsen). Ni kan hämta andan en smula för att sedan ta nya tag och börja finslipa. under ert inflyttande bjuder ni in andra människor till ert hus som kan delta i processen och till och med flytta in, om ni vill det eller själva flytta till det nya som passar just dem.

Det här med att vara ljusarbetare är ett ständigt pågående arbete mina käraste och detta behöver ni omfamna. Ni blir alla belönade och firade, men kanske inte alltid på det sätt ni tror just nu att ni vill.

Jag kommer att lite senare i er jordsliga tid återkomma med information hur ni kan använda er egen magi.

Med stöd och kärlek från er omfamnande Merlin

 

Kommentar från Per Staffan: Merlin vid Kung Arthurs hov i England vid den tiden var ytterligare en inkarnation of Saint Germain.

You may also like...