“Skrikande Trillingar” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 2 augusti 2017

“Skrikande Trillingar” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 2 augusti 2017

 

Ni vet när någonting inte ser rätt ut och när ni tittar närmare på det så ser det sämre ut, så tittar ni ännu närmare på det och då ser ni något fantastiskt underbart begravt i skärvorna … det är vad jag ser när jag ser djupare in i Trumps Presidentskap.

Välvilja maskerad som kaos.

Trump undertecknade inte det ryska sanktionsförslaget i morse eftersom det inte finns några sanktioner mot Ryssland, Nordkorea eller Iran. Och åh ja, Trump är inte president.

Det som undertecknades i morse var accepterandet av USN, kapitalvinsteftergiften och tillfälligt användande av RV-krigslagar av Republiken under de kommande globala finansiella reformerna per GESARA-mandat.

Det var en 100% välvillig händelse som gjordes för att se 100% ondskefull ut, vilket fungerade som en signal till alla berörda nationer att RV nu skall börja.

Halleluja!

För att … vänta… USN har släppts globalt av de Kinesiska Äldsta ledda av Quan Yin. Till sist.

Tack Gud!

Alla dessa gamla monster som en gång ”hotade” Förenta staterna blev alla uppfriskade och förda tillbaka för att hjälpa till att maskera vår välsignelse.

Varför? Eftersom de är bekanta för den amerikanska allmänheten vilket också Nixon Watergate-skandalen är, vilken resulterade i en avgången och förlåten amerikansk president.

Prejudikat är prejudikat eftersom det är ett välbekant mönster för en ovanlig händelse.

Så det är vad vi verkligen tittar på, studerar och till och med förbannar ibland (jag själv inkluderad). Det är en kärleksfull list, en del av en väl samordnad plan för att avlänka vår uppmärksamhet från den överväldigande välvilja som spelas ut precis framför våra förbundna ögon – dold helt öppet.

Det är visserligen inget meningsfullt för blotta ögat, men förvirring är den punkt då man skapar en distraktion – eftersom våra högsta säkerhetsnivåer kommer när vi tror att den exakta motsatsen händer.

Okunnighet är inte bara salighet, det är skydd.

Titta bara på Dow. Den amerikanska aktiemarknaden har överstigit 22 000 för första gången i dess historia idag … alltså någonsin!!!!!! Och folk bryr sig inte. Vad händer med ryssarna? Trumf? Sjukvården?

Vi är i en seismisk boooooommmm-cykel i mänsklighetens historia och vi har fåtts att känna att världen kollapsar under våra fötter varje dag.

Man pratar om dysterhet (sjukvård), domen (Ryssland, Nordkorea, Iran) & Kaboom (Trump)?

Har någon annan märkt att media nu aktivt använder ord som ”guldstandard”, ”återställning” och ”gyllene eran?” Varför nu?

Förstå att massorna inte kunde höra talas om en GCR/RV även om de ville det, eftersom den överväldigande mängden av buller som kommer från flera källor är bara för skrämmande från ett känslomässigt perspektiv för att de skulle kunna tänka på någonting annat än kaos … de är som skrikande käbblande trillingar i en barnkammare.

Vem bryr sig om att mänskligheten plötsligt är oändligt och permanent befriad från förslavning. Jag har gråtande trillingar här som behöver blöjor, flaskor och tupplurar!

Behåll din dumma RV … Calgon (Tvätt-och mjukmedel) ta mig härifrån!!!

Otänkbart lidande inleder den ultimata frälsningen. Låter mycket som Kristi resa på vägen till och vid korset eller hur?

Genialt. Brutal. Sobeit.

Gud är med oss.

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...