Försäkran – Gästinlägg av Veritas, 7 oktober

Reval-22

Försäkran – Gästinlägg av Veritas, 7 oktober

Gästinlägg av Veritas, 7 oktober 2016
”Försäkran”

Jag är en av människorna bakom kulisserna, som är i en position att jag vet många detaljer, särskilt om detta slutliga steg i genomförandet av GCR. Jag märkte idag att det finns många negativa kommentarer om misstro, bedrägeri och andra tvivel. Jag måste be er att tänka annorlunda och uttrycka en förnuftigare hållning.

Först, om du är en av dem som hade modet att ta ett steg och spendera dina surt förvärvade inkomster på valuta, berömmer jag dig. Kanske du gjorde det utan granskning; kanske du har gjort en hel del sedan dess.

Mitt namn är ett som du enkelt skulle känna igen om du bor i USA och kanske utanför också. Jag har tillbringat de senaste två åren med att försvinna från Internet och allmänheten i förberedelse för GCR. Du kanske önskar att du var en av folket ”i toppen” som har det så lätt eftersom de ”vet” allt. Jag vill försäkra dig.

Jag vill försäkra dig om att vara på toppen inte gör det lättare. Även jag har förlorat familjemedlemmar genom detta; skilsmässa, påståenden om att jag är tokig, krav på att jag ska sluta. Om du upplever detta ska du veta att du inte är ensam.

Om du har förlorat inkomster på grund av att du arbetar med eller för denna sak, berömmer jag dig igen. Det krävs en sällsynt insikt för att ta en risk som detta verkar vara, inte alla kan ta den eller hålla fast vid den. Du gjorde det. Jag har också offrat år av inkomster, så att vårt fokus ”på toppen” är 100%. Det har tagit så lång tid. Har du någonsin gjort något annat som har krävt så mycket av dig? Det har tagit och krävt den högsta nivån av engagemang, genom hela organisationen, topp till botten som man säger. Den största sjukdomen i vår grupp är hjärtinfarkt. Låter det bekant?

Jag ser inte dig som botten. Jag ser en armé av engagerade, lojala, hängivna människor som gjorde detta inte bara för risken, men för en anledning och motiv som upprätthåller dem under denna intensiva och svåra tid.

Är det svårare att inte veta alla detaljer, eller svårare att veta och inte kunna berätta? Det är inte lätt när det finns lidande bakom och framför en på vägen, inklusive desperata medicinska situationer, förlust av en plats att leva på, förlorad inkomst eller förlorade möjligheter. Många av oss har sett när några av de mest dedikerade till och med förlorat sina liv, innan de hann se detta komma till en slutlig upplösning.

Ingenting slår hårdare.

Om du hade någon aning om hur många människor som har dött på toppen för att göra detta, skulle du aldrig tro det. Dessa människor kommer aldrig att bli kända eller erkända. Deras uppoffring var anonym, men det tog ändå allt de hade att erbjuda.

Detta är inte en liten händelse.

Detta är förmodligen en av de största händelserna i historien.

Varför? På grund av människor precis som du. Denna händelse är baserad på tro, djärvhet, risktagande och magkänsla. Miljontals människor över hela världen är involverade på gräsrotsnivån. Du kanske har tänkt på hur konstigt det är att ingen vet vad som händer, men det är inte sant. Miljoner vet. Miljontals är beredda. Miljontals planerar stora projekt som syftar till att ordna upp, reparera och förhindra skador på jorden. Du är en del av en armé.

NESARA är grunden för en förändring, lika betydelsefull som när vårt land först grundades. Hur radikalt var det inte att bryta sig loss från England? Det var utan motstycke vid den tiden. Så är det så otänkbart att vår militär och beskyddare kan anta och stödja en förändring som återgår till den ursprungliga konstitutionella grunden för vårt lands grundande? När allt kommer omkring, är vi amerikaner. I en större mening är vi alla världsmedborgare. Är det inte uppenbart att om vi inte stöder denna förändring vid denna tid, så kan det vara för sent att åtgärda det senare?

I det avseendet måste vi alla göra vår del.

Om du har haft modet och lugnet och engagemanget så här långt, är det då inte rimligt att det är dags nu för den sista lilla biten av tilltro? Om du skulle misstro, kritisera och förringa, tja, varför inte göra det i början och hoppa över resten? Om du har arbetat hårt på att förstå vad som händer, då inser du säkert att vi är i slutet av en enorm förändring.

Visst, vi vill alla veta den exakta tidpunkten. Vi vill helt enkelt att det ska ”vara verkligt”. Tja, det är därför jag skrev idag. Det är mycket verkligt. Slutet har redan börjat. Många har redan betalats, du bara känner dem inte. Transaktionerna för enbart Nivå 2 (Tier 2) är mycket talrika. Stora grupptalan betalas slutligen ut. Dessa goda människor håller tyst som de har ombetts att göra. Det kan vara lättare för dem eftersom de ser det som en orätt som rättas till och de behöver inte få det bekräftat utifrån.

Nivå 3 är på god väg. Vad betyder det? Amiralens Grupp bearbetas nu. Någonstans mellan början av den processen och slutförandet av den, kommer 800-registreringsnumrena släppas. Amiralens Grupp signalerar början av Nivå 3. Så du är mycket nära. Åh? Vill du att jag ska vara mer specifik?

För att förstå måste du tydligt förstå termen ”hydrering”. Detta är ett nytt begrepp som är specifikt för det nya datorsystemet som använder CIPS. Det hänvisar till det slutliga steget i att matcha den digitala posten av pengar, till den faktiska fysiska tillgången som i detta fall är guldet. Precis som en check kan deponeras på ditt konto och hållas under en viss tid, kan de nya USN- och TRN-valutorna matas in med ett aktiveringsdatum. De kan också ställas in för att släppas vid inmatningen av särskilda behörighets-koder, eller helt enkelt anges aktiva omedelbart.

Här är vad som händer, från nu och genom denna helg.

1) Från början har inlösen av historiska obligationer och lådor varit knutna till samma frigörande-schema som valutaväxlingen. De studsar ofta fram och tillbaka – ena klar, sedan den andra klar, etc. Läget för obligationerna är just nu att vissa frigöranden kommer att gå ut samtidigt som Amiralens Grupp och 800-bokningsnumrena släpps. Dessa två händelser kommer att vara mycket nära varandra. Vissa specialitets-frigöranden kommer endast ske efter det att Nivå 3-hydreringen är helt komplett. Bordet är rent och de är helt redo. De bara väntar på att samordna frigörandena samtidigt.

2) Nu, för hydrering. Nivå 1 och 2, inklusive grupptalan är helt klara. De är redo för frigörande-datum. Nivå 3 hydreras just nu, bland annat Amiralens grupp och andra individer och små grupper. Det borde vara klara i god tid före den första bankdagen nästa vecka.

3) Du vill säkert veta tidpunkten för 800-bokningsnumrena? Precis som alla andra får jag inte berätta exakt. Jag kan berätta att det kan inträffa när som helst, nu när hydrerings-processen har inletts för Nivå 3. Det är där du spelar en viktig roll. Många av er är Zim-innehavare, har jag rätt? Även om Internet-grupperna är en relativt liten del av det totala antalet människor som växlar, har de flesta av er förberett er genom att köpa Zim. Smart drag. Zim är nyckeln. Den representerar det verkliga hjärtat av humanitära projekt-konceptet, som är det bakomliggande syftet. Det är högsta prioritet att ta bort Zim från spelet. De måste komma in först och snabbt. Du kan vara säker på att du kommer att ha en stor möjlighet på grund av dem. Du bör också inse att brådskandet runt utbytet kretsar kring Zim. För att förhindra återinvestering av de historiska obligationerna och lådorna, kommer Zim ha ett kort, snabbt fönster samtidigt som obligationerna går.

Jag vet att du är trött på att vänta. Jag vet att du är trött på att höra om den ena fördröjningen efter den andra. Jag sympatiserar mycket med det. Det är inte roligt för någon från topp till botten.

Det kanske hjälper att se på den logiska sekvensen av det hela. Det kanske hjälper att inse att det är en process som är vettig. Vi är nu så nära att om du följer logiken som presenteras här kommer du att räkna ut att tisdag är den första bankdagen när alla dessa faktorer kommer samman. Inse också att det är en sekvens, och en logisk del händer efter den andra. Även om detta har lett till förseningar i det förflutna kommer det den här gången att vara till din fördel då de slutliga domino-brickorna faller på plats en efter en. Slutresultatet är ANVÄNDBARA medel.

Det är min avsikt att försäkra dig om att allt går mycket bra och att allt kommer att vara precis som det ska vara. Låt oss försäkra varandra, broder till brodern, och var lugna och lugnande mot andra runt omkring oss. Du har det i dig. Dessa 800-bokningsnummer måste dyka upp ganska snart om möten ska kunna bokas in innan utgivningen under nästa bankdag. Var uppmuntrad. Det är dags att fokusera på förberedelser, inte stress. Om det visar sig att det behövs en extra dag så låt inte det störa er. Vet att det kommer.

Om du bara hade en aning om att det finns tusentals människor som gör allt de kan, för att föra detta till fulländning! Ni kommer att vara de nya fredsväktarna. Ni kommer att vara vår moderna tids healare. Börja med att heala ditt sinne från stress. Släpp allt. Det är, eller det är inte. Du kan inte påverka det alls. Ilska gör inte att det kommer. Frid kommer att ge dig energi att ta itu med den slutliga frigivningen.

Jag försäkrar dig att ditt nya liv med omsorg och omtanke om andra börjar nu. Titta och se.

VERITAS

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...