Solens Logos Helios och Vesta via Natalie Glasson, 19 maj 2023

 

Solens Logos Helios och Vesta via Natalie Glasson, 19 maj 2023

Solens Logos Helios och Vesta via Natalie Glasson, 19 maj 2023

Hälsningar, älskade ljusvarelser på Jorden. Vi hedrar er nu för er existens på Jorden och vi njuter av vår förbindelse med er. Vi, Solar Logos Helios och Vesta, har en konstant kontakt med er. Vi distribuerar energier från Solnivån inom Skaparens Universum och levererar och riktar dem speciellt till er. Vi levererar många uppstigningsskiften som kommer genom Skaparens högre vibrationer och jordar dem i Jorden.

 Vi vill tala om ett uppstigningsskifte som går in i er atmosfär, in i ert aurafält och in i er varelse. Skulle ni välja att acceptera det, kan ni föreställa er vårt uppstigningsskifte som varma gyllene ljusstrålar från solen, väldigt likt solens strålar. Vårt syfte med att sträcka ut vår energi till er är att stödja en hälsouppgradering. Energierna som flödar från Skaparen i detta ögonblick är djupt näringsrika och närande. Detta betyder att när du accepterar Skaparens energier kan du vårda och ge näring åt dig själv, allt du vill skapa eller manifestera eller vad som helst i din verklighet. Oavsett vad, och var du än väljer att placera ditt fokus, kan du fördela och förstora näring och omvårdnad.

Ta en stund att begrunda detta ett ögonblick. Vad skulle du vårda och ge näring inom ditt väsen? Vad skulle du vårda och ge näring till omkring dig? Och vilka idéer skulle du vårda och ge näring till?

Att vårda och att ge näring är att ge energi till det, att ge fokus, uppmärksamhet, men det handlar också om ljusets vibrationer. Det är en välbefinnandeenergi som stöder ett större fullständigt välbefinnande och hälsa. Du kan begrunda hur det här skulle se ut, kännas som, och vara om energin av välbefinnande, näring, näring var förankrad i din varelse, i vissa områden av din varelse, in i andra, in i din verklighet, in i idéer och till och med i Moder Jord.

Kan du föreställa dig att alla växter, djuren, vattnet frodas? Att vara lika gröna och starka som någonsin, vattnet är lika rent som någonsin, djuren är lika friska som någonsin.

Hur skulle detta stödja dig och din verklighet?

Vad skulle du se, känna och erkänna i din egen verklighet?

Kanske mår du redan bra, omvårdad och närd, det finns alltid mer att ta till sig. Föreställ dig att din själ får omvårdnad och näring och fylls med välbefinnande. Föreställ dig att ditt sinne får omvårdnad och näring och fylls med välbefinnande. Dina celler, din kropp och så vidare, det finns så många områden att föreställa sig och att begrunda.

Du kan kalla på oss, Helios och Vesta, för att leverera vårt Solljus av välbefinnande, omvårdnad och näring till din varelse. Sitt med vår energi, meditera med den. Var medveten om denna närvaro, dess inflytande och dess inverkan. Tänk på alla områden som du önskar för välbefinnande, omvårdnad eller näring. Rikta energin i dessa områden eller låt helt enkelt energin flöda dit den behövs. När du känner dig full och komplett med energin av välbefinnande, omvårdnad och näring, låt den sedan flöda genom dig till Moder Jord, till områden i världen, till allt och alla. Vilken välsignelse denna gåva skulle vara.

Inom Solenergin av välbefinnande, näring och omvårdnad finns det också mineraler och vitaminer i ljusvibrationerna, som inte bara stödjer din fysiska kropp och aurafält i att må bra, för att uppleva bättre hälsa, utan dessa vitaminer och mineraler är även viktiga för nästa steg av din uppstigning. Jag vet, du kanske inte tror att det är möjligt, men ibland kan nivån av vitaminer och mineraler i ditt väsen hindra din uppstigning om de saknas. När din kropp, framför allt, har alla mineraler och vitaminer som den behöver, är det lättare för din fysiska kropp och faktiskt hela din varelse att stiga till en ny ljusvibration och att ta emot mer ljus. Ibland finns det specifika vitaminer och mineraler som behövs för specifika uppstigningsskiften. Du kanske upptäcker att du äter något, kanske är det annorlunda än vad du är van vid eller så äter du mer av det och det kan vara din kropp som fyller på med en viss mineral eller vitamin.

För att stödja dig i nästa steg av din uppstigning är det underbart att se kroppen och aurafältet arbeta som ett.Allt har ett syfte och varje aspekt av din kropp och ditt aurafält, dina chakran och så vidare har var och en en så viktig roll i att hjälpa varje steg av din uppstigning. Du kan bjuda in oss Helios och Vesta för att ge dig solenergin av välbefinnande, omvårdnad och näring innehållande vitaminer och mineraler för uppstigning för att öka din nuvarande hälsa och ditt välbefinnande. Tillåt dig sedan att ta emot. Du kan ta emot det under meditation eller tyst tid. Du kanske också vill ta emot varje natt kanske i någon vecka medan du sover och detta kommer inte bara att stödja din fysiska kropp, utan även dina energetiska kroppar och din uppstigning.Det kommer att skapa en hälsouppgradering, inte bara för dig utan för andra också. Om din fysiska kropp lider av sjukdom eller smärta, kan du behöva fortsätta denna process i mer än en vecka för att få den energetiska uppgraderingen. Det kan hända att det behövs flera månader. Det är viktigt att följa din intuition om vad som är lämpligt för dig.

Vi ger denna energi till er, för att ge er kraft och hjälpa er i er existens på Jorden och er andliga uppstigning.

  Vi tackar för att ni är närvarande hos oss.

Vi är Solens Logos Helios och Vesta

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *