Söndagens meditation 1 mars

Skatten vid regnbågens fot

 meditationsbild1

Det finns en skatt vid regnbågens fot. När du hittar den är du nära porten till en ny era i jordens historia. Allt är nu förberett för ett skifte i människors möjlighet att se en större verklighet.

Att kliva ut ur det stängda, slutna rummet blir ett stort äventyr för människor, som vill se en ny annorlunda verklighet utan rädslor, utan ångest men med ett lyckligt fortsatt liv utanför den här världens illusion med så många låga energier.

Dessa energier ser till, att vi fortsätter slava i ett alltmer tilltagande kontrollsystem, vilket snärjer in oss i en verklighet där det inte går att andas och där livsglädjen håller på att dö. Livets blomma vissnar och dör och vår värld går in i ett helvetiskt kaos där vi förlorar vår mänskliga natur till tyranner, som lever på oss och suger ut oss för att sedan lämna oss att dö.

Den världen vill ingen ha och därför får vi nu säga ifrån och rikta våra tankar mot ljuset och det vi drömmer om. Tankar skapar vår verklighet. Tankar är så viktiga, att de river ner de kraftigaste kontrollsystem. Människor är lika mäktiga och kraftfulla som gudarna. Använd därför dessa krafter att skapa en ny himmel och en ny jord!

Det skatten vid regnbågens fot handlar om är den kraftfulla, kärleksfulla människa, som minns vem hon egentligen är. Hon minns, att hon är en gudalik och strålande varelse, som äger kraft att skapa en bättre värld för oss alla, människor, djur och växter, allt levande på planeten jorden.


 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

nyckeln-till-lyckans-labyrint      den-tidlosa-tidens-tid

Du gillar kanske också...