Judas Iskariot, 28 februari

Judas Iskariot,

Lördag 28 februari 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en ny och vacker dag på Jorden. Alla gläds med er idag då en ny tid har börjat på Jorden. En ny och vacker era har tagit sin början. Många har nu börjat ta sina första steg in i den nya tiden. Märk väl mina vänner, de första stegen börjar inom dig därefter manifesteras de utom dig. Din inre visdom är till stor hjälp nu och leder dig steg för steg på den väg som du valt att gå på.

Släpp taget nu och låt din själ visa vägen. Det är dags nu att låta allt du drömt om få komma fram i din verklighet. Inget är omöjligt allt är möjligt. Våga visa vem du verkligen är och har tro och tillit till dig själv. Följ intuitionen och dela med dig av det du känner till och som de frågar efter.

Mycket händer nu i världen, fler och fler börjar undra vad det egentligen är frågan om. Hur ser världen ut egentligen? Kan det här vara sant? Vad händer nu? Vad gör vi nu? Då gäller det att stå stadigt på marken och besvara frågorna med hopp, tro och tillit till att en ny och bättre värld håller på att bildas. Detta är ju sanningen, ur kaos kan något nytt och bättre födas.

Hela världen har ju befunnit sig i ett vakuum en längre tid och släckt mångas hopp om att det kan bli bättre. Men nu kära vänner har det hänt, nu har hoppet tänts hos många och de har redan börjat arbeta för en bättre värld. Fler och fler kommer till och lägger sitt strå till stacken. Alla har vi ett strå att lägga till på ett eller annat sätt, även om det bara sker i tanken. Det är ju där allt börjar skapas, förr eller senare manifesteras det för dig själv och andra.

Hoppet tänder många gnistor som sedan övergår i tro. När tron är tillräckligt stark går det över i tillit och då står ni säkert på marken. Hopp, tro och tillit har alltid följt er kära barn och gett er den skjuts som ni behövt på vägen. Tilliten är ankaret som sitter fast i marken. Tillit kan också vara kärlek. Kärlek till allt som är. Förstår ni nu kära barn att ni har haft många nycklar eller koder att förhålla er till som har hjälpt er på vägen. Mot slutet av den här tiden har dessa nycklar vattnats ur och ni började mer och mer tappa fotfästet, för vad som var viktigt i livet. Det materiella tog över och allt blev mer ytligt, tomt och innehållslöst. Människor tappade hoppet och tron och tilliten föll bort. Därav så många olyckliga människor i världen idag. Vågskålen lutade åt fel håll. Detta är nu på väg att ändras kära ni och vågskålen är på väg uppåt så det kan bli balans i livet igen. Så gläds Jordens barn, hoppet står för dörren igen och med den kommer tron och tilliten tillbaks.

Det är många som hjälper er nu både ovanifrån och nere hos er på jorden. Jorden har tagit sina första steg in i den nya verkligheten och ni kan inte annat än att komma efter, såvida ni inte väljer något annat. Alla ni som har valt att följa med Jorden är nu på väg att ta sina första steg in i en annan dimension. Jag och alla häruppe är otroligt tacksamma för denna nåd som har givits oss och vi ber en bön av tacksamhet till Vår Fader/Moder Gud. Sång och musik till Hans ära ljuder över hela universum.

Vi tackar Er innerligt för allt arbete ni har utfört på Jorden och för den starka tro och tillit ni har visat, även då allt inte har gått som ni har tänkt er. Allt har dock gått väldigt bra och ni har nu nått ert mål. Det är bättre tider som väntar er nu.

Vår tillit till Er är stark så tro på er själva. Tänk positiva tankar och ta ner dem i hjärtat så kan under inträffa.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. maj 23, 2017

    […] Judas Iskariot, 28 februari […]