Söndagens meditation, 26 april

Söndagsmeditation 26 april
Moder Jords bön

meditationsbild1

Vårsolens glans lyser upp vårt land. Vi älskar att se hur blommorna sträcker sig upp ur jorden och bildar ett hav av färger i våra trädgårdar. Det lyser blått och gult om vartannat precis som i den flagga som symboliserar vårt land, landet som vi ska förvalta och ge åt kommande generationer.

Tänker vi då på att vårt land, liksom alla andra länder, är en bit av den stora moderns kropp. Vi är satta att förvalta och sköta denna bit av jordklotet och ta hand om grödor som växer och djur som lever i vår natur.

Var och en av oss har ett ansvar att förvalta och föra vidare det arv som vi fått oss tilldelat. För oss gäller det att hålla allt så rent som möjligt. Vår Moder vill inte ha giftiga utsläpp över sin kropp. Hon vill inte ha manipulerade grödor, som orsakar sjukdom och minskning av hennes mångfald av djur och växter.

Det är hennes värld vi bor i. Det är hennes kropp vi   vandrar på. Hon har varit tålmodig mot oss människor men nu är tiden kommen då hon kräver att vi säger ifrån, att vi högljutt protesterar mot det som är fel och som går emot hennes och skaparens vilja. Vi kan inte längre stänga in oss i vår kammare och tro att allt ordnar sig av sig självt. Vi, folket i norr, måste nu säga ifrån och tala om, att vi vill ha en ren natur utan gifter och modifierade grödor. Det som inte är naturligt hör inte hemma i vår värld. Det är med oro hon ser att vi fortsätter att sova och låtsas som om allt är bra

Ni måste vakna nu! ropar hon förtvivlat. Ni måste vakna och säga ifrån. Det är ni som måste agera för att rädda mig, Moder Jord, och er själva. Mina kära barn! Ni vandrar på en stig fylld av faror, som lurar överallt. Ni måste inse, att för att nå den nya världen, den nya tillvaron, så måste ni kasta av er oket. Ni har makten i era händer. Ingen kan göra er något om ni ställer er upp och förklarar, att ni har fått nog av krig och förnedring.

Det är dags nu att gå in i en ny värld där lycka och glädje råder. Men det gamla måste bort. Tro inte att det saknar betydelse vad ni tycker och tänker. Ni måste släppa tanken på att ni är begränsade. Ni är storslagna, ni är mäktiga. Men ni måste tro på, att ni kan skapa en ny verklighet, att ni kan frigöra er och bli den nya människan med nya förmågor.

Ni ägde en gång dessa förmågor och ni ska återfå dem när ni inser, att ni är fria att gå vidare i vetskap vilka ni i sanning är. Er Moder Jord.


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid   nyckeln-till-lyckans-labyrint

 

Du gillar kanske också...