Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 19 maj, 2019

Ditt inre barn

Dra en djup suck av lättnad, och känn hur du kommer in i en djup avslappning. Dra ett djupt andetag och känn hur du släpper alla spänningar i kroppen. För varje andetag blir du skönt avslappnad och lättare i kroppen. Låt det högsta ljuset skölja igenom din kropp och frigör allt tungt som du inte längre behöver. Låt det tunga inom er föras med ljuset, ner till Moder Jord som tar hand om det som god näring. Det är dags att fördjupa varandet inom er för att förbereda en uppstigning. Se för ert inre hur det växer rötter från era fotsulor långt ner i Moder Jord. Se för ert inre hur dessa rötter letar sig längst in i mitten av Moder Jords kristalljusrike. Låt rötterna slingra sig runt dessa kristaller. Dra nytta av det porlande vattnet. Låt Moder Vatten porla upp längs dina rötter, hela vägen upp till dina fötter. Låt vattnet stiga upp genom benen och landa på det bord där din kropp tar emot vattnets energi – på navelchakrat. Detta är första dagen i skapelseberättelsen. Att ta emot Moder Jord och Moder Vatten, är grunden för allt liv: för att ett frö ska kunna gro.

Dra sen nytta av att du står stadigt på jorden, därför att nästa steg blir att ta emot vindens energi ifrån Fader Himmel. Servera dig själv Fader Vind genom den gyllengula kronan på ditt huvud, och låt det landa på bordet för vindens energi, som är halschakrat. Känn hur den gyllengula energin sveper runt ditt huvud, som vore den en gyllene krona. I från kronan på ditt huvud flödar vindens energi ner till din hals, och öppnar porten till himmelriket i ditt hjärta. Detta är förutsättningen för att gudsgnistan i ditt bröst ska flamma upp till en evig eld. Det är Fader Sol som lyser på din inre himmel. Denna energi verkar på ett annat sätt. Den verkar inifrån. När du tagit emot vindens energi, blåser den liv i gudsgnistan i ditt bröst. Den finns där inom dig, och behöver luft för att få kraft att brinna och lysa. Skipa rättvisa genom att låta dig själv bli den kung eller drottning som du är ämnad att vara. Låt dig krönas för att värdesätta den du är, i ditt inre.

Se dig själv sitta där på tronen, med en gyllene krona på huvudet. Möt dig själv när du träder in i ditt eget gudsrike på jorden. Detta är ett avgörande skede. Den mest avgörande händelsen hittills. Dra en suck av lättnad när du öppnat den tunga porten i din hals. Det är befrielsens port. Du har frigjort din själ genom att ta emot de fyra elementen. Det är när solen lyser på din inre himmel som den andra dagen i skapelsen befästs. Det är på andra dagen som livets frö i solarplexus slår ut i blom.

Se Längtans Blå Blomma strax under ditt bröst i solarplexus blomma vackert, och sträcka sina blå blad mot himmelen och solen. Du följer nu den enda lag som kosmos är uppbyggt av. Denna lag handlar om, att för att forma en levande blomma behövs jord, vatten, vind och sol. Dessa fyra element skapar ett femte element som är din själs tillblivelse. Du har redan en kropp i tiden, och din själ har legat sovande i djupet av ditt inre, för att på den andra dagen av skapelse-processen få blomma, som livets blomma. Denna blomma är urformen för allt liv. Den är plattformen för allt skapande som sedan följer. Den är firmamentet som upprätthåller det eviga livet på Jorden. Blomman är den tredje dagen där allt gudomligt liv återuppstår.

Det som händer med en blomma på sommaren, är att den blir pollinerad så att den kan bära frukt. Din själs blomma är inget undantag. Det som händer när du låter din själ blomma, är att du börjar längta efter gudomlig befruktning. Din Längtans Blå Blomma lockar till sig Lilla Fågel Blå från paradiset, som kommer med paradisnektar och befruktar din själ. Se för ditt inre hur du befinner dig i en paradisträdgård. Du ser vinrankor och goda drycker gjorda av detta vin. Du ser visioner ifrån din egen framtid. Se dig själv så som det allra högsta och bästa du kan tänka dig. Du kanske anar visionen långt fram i fjärran. Du kanske ser vackra träd och blommor sirligt växande med underbara färger. Du kanske ser dig själv springa som ett barn, lycklig på en sommaräng. Du kanske ser dig själv som den ljusbärare som verkställer profetian om ett paradis på Jorden. Dessa visioner är alla sanna. Du är den som fulländar profetian om en ny gudomlig människa.

Dopet är nu inom räckhåll. Den gudomliga befruktningen sker därför att du kallar på Lilla fågel blå, samtidigt som du ser till att Moder Vatten flödar upp inom dig. Det heliga dopet som får din själs blomma att bära frukt, sker därför att du har låtit din blomma gro, växa upp och slå ut sina blad, men också för att du fortsätter att ge blomman näring från de fyra elementen. Dra därför dagligen upp näring via dina rötter från jorden och vattnet. Vederkvick din själs blomma. Öppna sen den tunga porten i din hals med hjälp av vindens energi, så att den värmande solen kan få skänka kraft åt din själs blomma. Det är på detta sätt din själ kommer att locka till sig Lilla fågel blå.

Det är viktigt att förstå skapelseprocessens ordning. Det finns inga blommor som blommar utan sol. Därför är det av yttersta vikt att du, efter att du tagit emot Moder Jords energi via rotchakrat och Moder Vattens energi via navelchakrat, vänder dig mot himmelen och ber om att få ta emot Fader Vinds energi. Vindens energi är nyckeln till ditt hjärta där gudsgnistan finns, och med hjälp av vindens energi blossar den upp till en riktig eld – en sol på din inre himmel. Denna sol lyser över ditt själsfrö, och får den att börja blomma.

Låt nu din själs blomma vederkvickas av vattnet, och vänd samtidigt ditt tredje öga mot paradisträdgården. Du känner hur vattnets energi stiger upp ifrån jorden och låter blomman i solarplexus glittra av tindrande små vattendroppar via ditt navelchakra. Du fokuserar samtidigt på ditt tredje öga, och ser hur en liten blå fågel kommer flygandes ifrån paradisträdgården. Dra en suck av lättnad, och låt fågeln landa på ditt huvud. Dra en suck av lättnad när fågeln böjer sitt huvud för att dricka av det glittrande vattnet i din blommas blad. Det är när fågeln böjer sitt huvud som en droppe nektar faller ner och landar på ditt tredje öga. Det är denna droppe som nu letar sig ner till din blomma i solarplexus, och befruktar den. Det heliga dopet är ett faktum.

Känn vad som nu händer i ditt inre. Låt förvandlingen ske. Dra ett djupt andetag och välkomna ditt inre gudomliga barn till världen. Du har återuppstått. Ditt gudomliga jag har återuppstått i tiden. Det är välsignat vackert att se er alla bära frukt. När du ser ditt inre barn ligga där i den blå blommans blad, naken och skär, föranleder det, att låta klä detta barn i en dräkt av ljus att växa i, och få skydd av. Be därför det högsta ljuset ifrån Evigheten att flöda ner genom ditt kronchakra. Låt det falla ner över din kropp och omsluta dig uppifrån. Be även ljuset från Moder Jords kristalljusrike att flöda upp genom dina ben, och omsluta dig nerifrån. Nu följer en tid av långsam transformation och växande. Ditt inre barn behöver tid att växa.

Se till att ge ditt barn näring varje dag, från Moder Jord och Moder Vatten, och från Fader Vind och Fader Sol. Det är också viktigt att erbjuda barnet den gudomliga nektarn från paradiset, och vattnet från Moder Jord. Detta livselixir serveras dig för att välkomna din själ ut ur omedvetenheten. Detta livselixir förevigar dig genom att låta livets barn födas inom dig. Det är högt helande och renande. Se också till att ditt barn alltid har beskydd av det högsta ljuset från evigheten och Moder Jord.

Dröj inte med att låta detta ske i ditt liv, därför att tiderna är sådana att uppstigningsenergier flödar inom och utom er. Det är oerhört viktigt att tillåta förvandlingen att ske, i både kropp och själ. Den friktion som uppstår om vi motsätter oss dessa livets energier, kan skapa oro, smärta och andra umbäranden i kroppen. Det är nu dags att låta kroppen få vara med i uppstigningsprocessen. Genom era kroppar och själar skapar ni en ny tid på Moder Jord. Det är livet inom, som låter förändring ske även utom er, på Jorden. Dra en suck av lättnad och låt ditt medvetande sakta föras tillbaka till den verklighet som din kropp befinner sig i, här och nu. Bli varse varje kroppsdel, och känn också hur något har förändrats inom dig. Allt är som det ska. Allt är i sin ordning.

Uppstigningsmästarna och livets tålmodiga trotjänare från ljusets sfärer, tackar er från djupet av våra tveklösa och gudomliga själar. Du är modig! Var hälsad! Derivatet mellan människa och Gud, ligger i djupet av er själ som ett litet sovande frö. Möjliggör för den stora tillblivelsens mirakel att ske inom och utom dig, genom att låta detta frö få gro, växa upp, blomma och bära frukt!

Amen!

Www.gudharenplan.se

Du gillar kanske också...