Söndagens meditation via Eva-Lena, 7 juni

Söndagens meditation av Eva-Lena Johanssonmeditationsbild1

7 juni

Karusellen


Allt snurrar så fort. År dansar förbi allt fortare. Livet är som en karusell som aldrig saktar farten. Ansikten flimrar förbi utanför karusellen och alla undrar, när den ska sakta ner så de kan få gå av.

Men nej! Karusellen tycks bara gå fortare. Stanna ber alla tyst för sig själva. Till slut, när tillräckligt många hade fått nog av snurrandet, började den sakta ner, omärkligt först men sedan allt mer märkbart.

Människorna som satt där kände alla en lättnad. De kunde börja urskilja människorna, som stod utanför och iakttog dem. Alla var lättade och glada. En frid och ett lugn bredde ut sig. Till slut stannade karusellen och alla lämnade den.

Helt stilla och tom stod den kvar. ”Tiden har stannat!” var det någon som sa. Ja, tiden hade stannat och tidlösheten bredde ut sig. Allt hade öppnats upp för ett skifte. I en punkt, i den långa räckan av tid, hade det öppnats upp för ett dimensionsskifte.

Alla, både bakåt och framåt i tiden, kunde nå denna punkt och förenas med allt som är. Universum hade öppnat en port, en portal, genom vilken människor kunde gå.

På andra sidan porten finns den eviga friden, där sökande människor kan finna ro. Här är alla ett. Det är hit vi strävar, fria från kampen att överleva, för att bli ett med skapelsen. Det är så vi hittar hem till den sanna verkligheten bortom illusionens slöjor.

Tiden har effektivt låst våra möjligheter att se det sanna livet bortom det vi betraktar som vår nuvarande verklighet. Kosmiska energier hjälper oss att låsa upp tidslåset, som håller alla tider på plats och skapar illusioner samt får oss att tro, att den här verkligheten är den enda sanna. Vi ska dock återfå vår förmåga att se bortom tid och rum och ta oss ur vårt fängelse.

 


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid    nyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...