Söndagsmeditation kl 21.00 via Camilla Nilsson, 31 juli, 2022

 

Meditation – Som en regndroppe

 

En ensam regndroppe faller sakta ner och landar på ett pelargonblad. Solen som tagit sig förbi regnmolnet lyser upp droppen som nu ligger på bladet. Droppen ser ut att vara i regnbågens alla färger, en prisma. Ljuset strålar ut från droppen, cirkulerar, glittrar. Droppen så liten men ändå så stor och kraftfull.

Ytterligare en droppe faller ner på bladet, lägger sig nära den första och solen lyser upp även denna. Ljuset strålar ut från droppen, cirkulerar, glittrar. Ljuset från de båda dropparna förenas och växer. Ett ljus plus ett annat får kraften av tre.

Ytterligare en droppe faller. Solens strålar gör att ett ljus i regnbågens alla färger strålar ut från den tredje droppen och detta ljus förenas med ljuset från de två föregående dropparna.

Droppar fortsätter att falla, sida vid sida ligger de på pelargonbladet. Ljuset från dropparna sprider sig långt bortom bladets kanter, upp och runt. Ljuset får bladet att växa och bli kraftfullare. Det stärks och rätar ut sig precis som människans ryggrad rätar ut sig efter nattens sömn. Ljuset väcker liv.

På samma sätt som att dropparnas kraft och synlighet expanderar när de samlas så händer samma sak när vi människor förenas med vårt inre ljus i fokus. En ensam människa kan behöva jobba för att sprida sitt ljus men när människor förenas så ökar ljusets kraft och spridning.

Människor blir som varandras solar.

Lyser på varandra.

Lyser upp varje unika aspekt av individen.

Får varje individs unika egenskaper att skina och stråla likt regnbågens alla färger.

Varje människa med sina unika gåvor och talanger.

Låt er förenas.

 

Våga låt var och en av er att synas.

Våga vara unik.

Våga tro att just du har något unikt att erbjuda.

Våga visa upp dig.

Våga låta dig utstråla alla regnbågens olika färger.

 

Du är som regndroppen fylld med regnbågens alla olika färger!

 

 

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida https://www.yourwisesoul.com

 

 

Ljus och kärlek.

Camilla

Du gillar kanske också...