Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 28 januari, 2018

Hej och välkommen till den här meditationen.

Lägg eller sätt dig bekvämt så hela din kropp kan få vila. Tänd gärna ett par ljus och stäng av ev elektronisk elektronik som kan störa .

När du kommit till ro vill jag att du sluter dina ögon . Tar ett par djupa andetag och känner hur du blir mer och mer avslappnad. Känn hur du släpper alla tankar på vardagens bestyr åt sidan. Och bara fokusera på din andning. Det är normalt att tankar kommer in men släpp dem och lägg dem åt sidan. Och bara bli ett med din andning. Känn hur din puls slår och det är det som styr och du kan fokusera på den. Du blir tung i hela kroppen och vilar skönt mot underlaget.

Nu vill jag att du visualiserar att du är i en skog. Skogen är full av snö och det gnistrar och är härligt. Det knarrar under dina fötter när du går och det känns skönt och friskt i luften. Längre fram ser du ett litet hus det eldas inne i stugan. Du öppnar dörren och kliver in stäng dörren ordentligt efter dig. Där inne finns det ett bord och några stolar. Sätt dig ner och se om någon vill komma in och prata med dig. Ta emot det du får till dig. Kan vara en bild, en färg, en form eller en känsla.

När du känner dig klar tackar du för budskapet och går tillbaka till dörren går ut och stänger den ordentligt efter dig.
Du går tillbaka till platsen du kom ifrån och sätter dig och tänker igenom vad du fick till dig. Var det något du behövde höra just nu?

När du känner dig klar börja rör på fingrarna och tårna och sakta väck upp din kropp. Till sist öppna upp ögonen och du är tillbaka i rummet.

Hoppas du tyckte om denna meditation.
Lovisa Hall En ängels väg till hälsa
Mobil 0708884999

Du gillar kanske också...