Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 12 mars, 2017

Strålen av ljus

 

Uppvaknandet är nära för alla dem som mottagit den guldgula strålens ljus. Ljuset färdas från stjärnan, som är allt som är, stjärnan som fanns i begynnelsen och med vilken vi alla är förbundna. Stjärnan har sänt och sänder sitt ljus till alla själar på denna planet och skaparen av detta universum ber oss att öppna hjärtats port och ta emot strålen, som ska transformera våra kroppar och öppna våra sinnen, så vi minns vilka vi är.

Vi är ljusets söner och döttrar och vi är kallade att svara an på ropet och vakna ur vår djupa sömn. När strålen av ljus tas emot av den som bebor din kropp, börjar transformationen till uppvaknandet. Strålen går in i varje cell i din kropp och atomerna ökar sin hastighet för att höja din frekvens. Dina chakran ökar likaså sin hastighet och väl där kan ingenting hindra ditt uppvaknande din förvandling till den nya människan, som ska gå in genom porten till den femte dimensionen.

Ingenting kan längre hålla tillbaka din resa in i en ny orörd värld och verklighet. Denna värld är en ny skapelse och här befinner vi oss i enhet och i samklang med allt annat i skapelsen. Strålen av ljus går in i din kropp, när din själ ger sin tillåtelse. Detta är nödvändigt för dig för att kunna gå vidare och göra den resa som du alltid längtat efter.

Vi har alla levt så länge i denna täta dimension, som den tredje dimensionen utgör, att vi glömt vårt ursprung, att vi glömt vår bestämmelse. När vi nåtts av strålen av ljus och accepterat att ta emot den, då finns inga hinder längre, då börjar äventyret för planeten jordens människor.

Många människor har nu tagit emot strålen av ljus och låtit den börja transformera deras kroppar. Men detta är ingenting som görs av det medvetna jaget, utan detta är någonting bortom det vi är medvetna om. Känner du en stark längtan efter att någonting ska förändras, att du ska bli någonting större, någon som är mer närvarande mer medveten om vad som verkligen händer och sker, då tar du emot ljusstrålen och påbörjar transformationen.

Det är dags nu för det stora uppvaknandet, att vi med hjälp av ljusstrålen förbinder oss med alla andra. Det är nu dags att känna denna kärleksenergi, som är själva motorn i skapelsen. När tillräckligt många människor tagit emot denna ljusstråle och antalet växer för varje dag, då förändras vår varseblivning och vi ser en ny sann värld växa fram. Men först måste alla förstå, att allt inte är som det ser ut. Alla måste våga se sanningen och gå bakom alla påhittade förklaringar, alla dogmer om hur en värld ska se ut.

Tro på din inre visdom och känn sanningen som finns i ditt bröst! Tro på din inre röst och inte på de röster som säger åt dig vad du ska tro! Det finns krafter i vår värld som vill, att du aldrig någonsin ska ta emot denna stråle, den stråle som är från stjärnan allt som är.

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...