Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 29 januari, 2017

Stjärnbarn

 

Vi kommer från stjärnorna. I tidernas morgon föddes vi ur stjärnstoff och började vår vandring genom galaxerna. Resan har varat under oräkneliga tidevarv.

Till sist hamnade vi på jorden, en gudomligt vacker och skön planet ute i vintergatan. Hon lyste som en pärla i universum och vi gick ner på planeten och befolkade den. Detta hände i urtid så långt tillbaka att vi tappat räkningen på hur längesedan det var. Jorden var en vacker jungfrulig plats utan ondska och svek och vi, stjärnvarelserna, kunde leva här i lycka och fred.

Eoner gick och olika kulturer såg dagens ljus. Frid och fred rådde och människorna levde i samklang med varandra och naturen. Över detta paradis vakade den yttersta skaparen, skaparen av detta och andra universum. Vi hade fria händer att delta i skapandet av det liv som finns på planeten. Vi var i enhet med varandra och med skaparen. Det var en fulländad harmoni.

I detta paradis smög sig till sist ondskan in som en tjuv om natten. Våra tankar splittrades och våra egon växte. Våra egon växte så starkt, påhejat av det onda som kommit in, att vissa av oss vände sig mot skaparen och tyckte, att de inte behövde följa hans vilja. De som föll blev så förhärdade, att de vände skaparen ryggen och förstod inte att de var i enhet. De vände sig inte bara mot sin skapare utan även mot varandra.

Nu hade de onda varelser som lockat och så slugt manipulerat människorna fått ett övertag. De såg till, att människorna glömde vilka de var. De såg till, att de glömde sitt ursprung och de såg till, att de glömde sin skapare, skaparen av allt som finns. Istället lät de människorna förstå, att det var de som var gudarna, att det var de som skapat dem.

Då människorna berövats sitt minne, trodde de på dem och började dyrka dem. De krävde inte bara böner och blommor som offer utan även blod från djur och inte minst blod från oskyldiga människor. De var omättliga i sin aptit. De växte och blev starka, när människor pinades och dog, när de skrek av skräck för vad de fick utstå. De gjorde vissa människor till sina medhjälpare genom att beblanda sig med dem och det växte fram ett släkte, som inte längre kände medkänsla. De var kalla och känslolösa och tyckte krig var en bra idé, då de fick sin tillfredsställelse av makt över andra tillgodosedd och att se deras lidande bekom dem inte.

Förstå nu, att detta är vad som fortfarande händer! Ni måste förstå, att det är bara ni människor, som nu kan stoppa detta vansinne, denna terror. Ni som en gång var medskapare till Gud, Skaparen och följde hans vilja måste förstå, att det nu är dags att bryta bojorna, som håller er fjättrade.

Följ den sanning som finns i era bröst och som är i samklang med den högstes vilja och gör er fria! Ni måste frigöra era sinnen, era tankar och känna vad som är rätt och fel. Ni måste förstå, att ni varit manipulerade i oräkneliga tider. Det är dags nu att minnas vilka ni är och handla efter den visdom som finns i era hjärtan.

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

Du gillar kanske också...