Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 14 augusti

meditationsbild1

Strålen

Den blå strålen letar sig fram genom rymdens alla världar. Målmedvetet rör den sig mot sitt mål. Den kommer från universums centrum och har sänts av Skaparen för att förändra livet på planeten jorden en gång för alla.

Strålen går genom portalen över nordpolen och når den första människan, som förankrar det nya ljuset. Många människor agerar nu ankare och fyrar för det nya ljuset, som ska väcka människan till full hågkomst om vilken hon i sanning är.

Tidens illusion löses upp och människor kommer att minnas och förstå sin sanna historia. Människorna nås av detta nya ljus och börjar vibrera på en högre frekvens. I samma stund kastas årtusenden av lägre frekvenser bort från deras kroppar och ingenting av lägre vibration kan nu nå dem.

De höjer sig ur sjukdom och slaveri och blir de nya människorna. De omvandlas precis som Fågel Fenix ur askan och tar sin omvandlade kropp i besittning. Denna kropp vibrerar på en högre frekvensnivå och de människor som nåtts av det nya ljuset och tagit emot det kommer att känna sig lätta och fria i sina omvandlade kroppar.

Människan är ett välsignat släkte, som nåtts av skaparens omvandlande krafter. Han lyfter henne ur mörkret ut ur den tredje dimensionens slaveri där mörka krafter har påverkat livet så länge.

Dessa krafter kan inte längre förslava den upplysta människan, som vibrerar högt över deras möjligheter att frekvensmässigt nå denna nya skapelse, denna nya människa.

Människorna kastar av sig bojorna. De nås inte av rädslobaserade vibrationer vilka närt och fött deras herrar, som så länge livnärt sig på sådana vibrationer.

Den nya människan gör sakta men säkert sitt inträde på planeten och omvandlar den till den storslagna och vackra planet som den en gång var, universums pärla. All kunskap finns gömd i människors minnesbanker och den tas nu fram för att läka allt levande, inte bara människor utan även växter och djur.

När frekvenserna ökar försvinner alla lågfrekventa ondskefulla skapelser. De har ingen möjlighet att existera på den här jorden, som skaparen har frigjort från alla negativa band. Människorna följer ljuset från norr och vandrar ut ur dödsskuggans dal och stänger porten efter sig.

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...