RV / GCR Intel SITREP, 12 augusti

Reval-22

RV / GCR Intel Situationsrapport, 12 augusti 2016

RV Bullseye

Kanske har det varit ytterligare en besvikelsens vecka på RV-valutaresan, men misströsta inte. I själva verket kan du välja att istället fokusera på vad du vet är sant kontra spekulera om en sanning som en dag kan bli till verklighet.

Världen måste omvärdera alla dess valutor snart via en global återställning för att mänskligheten ska överleva. Obligationsräntorna är nu negativa över hela världen. Den globala ekonomiska tillväxten har stagnerat. Globala marknader går på livsuppehållande med svaga centralbanksbatterier. AP-fonderna och massiva hedgefonder har inga mer säkra investeringar för att härleda vinst på befintliga marknader, och tvingas nu till att ta stora risker bara för att hålla upp sina vinstprognoser för det andra kvartalet.

Det som rapporteras avseende finansiella, geopolitiska, säkerhet och diplomatiska nyheter, jämfört med vad som verkligen händer på gatorna kunde inte vara mer olika. Vilket betyder att man ljuger för dig. För oss alla. Detta görs för att hålla massorna lugna. Men nu börjar även massorna känna att något är mycket ruttet i Danmark. Ironiskt med tanke på att så stor del av Kabalens beslutskärna bor i Östeuropa, men nu får det räcka med ”på näsan”-observationer, låt oss fortsätta med situationsrapporten.

Som diskuterats tidigare finns det många ingångar som påverkar RV:s utförande-tidtabell. De innefattar men är inte begränsade till ekonomi, säkerhet, geopolitik och diplomati. Alla måste vara harmoniska för att RV ska börja, eftersom det är den optimala punkten eller ”RV:s mitt i prick” för att de nya makthavarna ska känna sig trygga med att genomdränka planeten med så mycket finansiering-hydrering.

Men att tala om att träffa RV:s mittpunkt och att fysiskt faktiskt göra det, är en helt annan uppgift, eftersom tankesmedjans teori ofta inte stämmer överens med den hårda verkligheten som spelas ut på fältet. Således, de med ansvaret att sikta är fåraktiga när det gäller att släppa pilen (avgiftsfria 800# i ditt fall) som i själva verket påbörjar en serie bestående globala monetära myndighetshändelser.

Fyra Sanningar

Nedan finns Fyra Sanningar för din individuella kontemplation då vi kollektivt väntar på att vår välsignelse manifesteras denna helg:

1) RV är verklig.

209 länder har verkligen gått ihop, förhandlat, överenskommit och undertecknat ett internationellt avtal som binder alla nationer och människor i världen till en unik guldstandard för penningvärde, samt koldioxidutsläppsgränser, upphörande av krig och fattigdom, plus ett globalt juridiskt ramverk för att reglera och lösa alla suveräna nationers tvister framöver.

2) RV är närvarande.

Ja, RV har startats och stoppats ett par hundra gånger, men ingen entitet eller källa är egentligen delaktig i att styra övergångsaspekten av RV. Det är en universell händelse som påverkar mänskligheten, det är inte en suverän familjs händelse som gör att några få utvalda kan styra den mänskliga existensen angelägenheter. Och medan de flesta till alla inte kan förstå ”helheten”, kan inte herraväldet det heller. Och bara tillsammans kan vi stiga upp som en familj eller arter av varelser. Så ja, mållinjen är nära och kommer så snart som möjligt, men det närvarande måste konvertera till ett upplevt resultat nu.

3) RV är rikligt.

Alla diskussioner om höga kurser och strukturerade utbetalningsprogram som diskuteras i bloggar och konferenssamtal genom åren är sant, sant, sant, sant. De Kinesiska Äldre har av ett mandat från himlen sagts att de ska göra det möjligt för varje person på gatan att få en möjlighet att bestämma sin egen utdelning eller placera sitt eget pennigvärde på sina självkontrollerade och skyddade guldbackade konton, med guldbackade säkerheter bakom alla nuvarande och framtida guldbackade valutatransaktioner. Svårt att tro kanske. Men det är vad det är. Finansiell suveränitet är inför oss alla i realtid.

4) RV är säker.

Ingen som löser in valuta kommer att skadas, genom dekret av de mest höga. Det finns inget ”stoppa RV” för att rätta ett fel i säkerhetsdetaljen. Ändringar kommer att göras i farten och med precision. Individer som önskar orsaka skada kommer att neutraliseras innan de kan agera, antingen genom synliga, civilklädda säkerhetsstyrkorna eller välvilliga övervakare som är osynliga. Således kommer RV-händelse vara en lugn och strålande erfarenhet utan undantag.

Visa långfingret

Visste du att i krigföring innan skjutvapnens tid högg kungar av långfingrarna på motståndarnas bågskyttar så att de inte kunde dra tillbaka sina bågar och ta sikte på de väpnade styrkorna? Det är sant. Det är därför vissa i dag fortfarande visar långfingret (kallas även ”vänd fågeln”) för att visa att de fortfarande faktiskt har sitt finger och drar tillbaka sina bågar för att skicka iväg en pil av smärta. Tja, det är exakt vad som hände sedan söndag (8/7) förra veckan.

Och trots det som rapporterats (eller ej) i media, sköt de några sista minutens kaospilar in i deras för-överenskomna och tidskänsliga införandeplaner av GCR / RV / GESARA / NESARA.

Vid den här tiden finns det små orapporterade krig som rasar i Ukraina, Turkiet och Mellanöstern, då kabalen visade fingret mot alla permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd (Kina, Ryssland, Republiken Förenta staterna, Storbritannien, Frankrike) och satte in små militära offensiver i Kiev och Krim (mot Ryssland); Palestina och Pakistan (mot BRICS) och Aleppo, Mosul, och Damaskus (mot Republiken Förenta staterna och Ryssland).

Här är bara några länkar, artiklar och statliga pressmeddelanden som anger allt kaos som plötsligt händer vid denna sena timme:

Turkiet / Irak / Syrien

http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2016/08/turkey-russia-reset-160808103350290.html

http://news.xinhuanet.com/english/2016-08/12/c_135588064.htm

Israel / Palestina

http://www.charismanews.com/opinion/59109-u-s-anger-at-israel-could-result-in-a-un-security-council-resolution-establishing-a-palestinian-state

http://m.jpost.com/Israel-News/Google-map-bug-sparks-outrage-over-removal-of-Palestine-from-maps-463754#article=6017M0JCQzA3MTRDRDE2QjY4QTVDMjNGOTEwMjJENzBGMTM=

Ukraina / Krim

http://uk.reuters.com/article/uk-ukraine-crisis-crimea-attack-idUKKCN10L1DT

http://mobile.reuters.com/article/newsOne/idUSKCN10M1LN

Alla dessa isolerade attacker var i själva verket en planerad serie av attacker som beställts av Mörka Adelns Hårdingar som vägrar att Överlämna sig till Kärleken (dvs Kabalen) i Östeuropa och USA. Men det är nu en liten, liten värld som blir allt mindre för varje sekund, och dessa mörka planer förhindrades snabbt. Nu verkställs påföljder av FN:s säkerhetsråd (och andra som vi inte kan namnge) och varje nation eller regering som medverkade för att stoppa mänskliga framsteg har fått marschorder att gå ut ur dimensionen och / eller bli föremål för allvarliga suveräna skadestånd av deras land för deras motsträviga beteende.

I universella termer, ’gör ingen skada’, är på riktigt folk. Och det är inte förhandlingsbart. Himlen leker inte, och kabalen lär sig denna realitet utbrott för utbrott. Med detta sagt, började RV ändå, även här i Förenta staterna när flera stora och befintliga bankkunder (även några med tjusiga familjecharterplan på väg till Asien) hydratiserades med den nyligen återinsatta USN-valutan.

Så detta desperata sista sekunden-försök av kabalen att permanent förstöra RV-införandet globalt har misslyckats kapitalt. Eftersom tekniskt sett började RV med precision måndagen den 8 augusti 2016 kl. 20.08 CST (8888) – precis som de Kinesiska Äldre alltid hade planerat. Tack Ädre Hunner. Tack Farfar. Tack Uppstigna Mästare. Tack Gammelfarfar.

Vad som ännu inte startat är valutainlösen av individuella 30 miljoner+. Otroligt nog köptes mer ZIM under de senaste två veckorna på grund av dessa Situationsrapporter, än under de senaste två åren. Så de frågor vi nu ställer till alla BRICS-nationer och FN:s säkerhetsråd är varför har inte vår USN släppts till världsomspännande poolen ned på T4 / T5-nivåerna? Och när kommer våra 8 dagars inlösen börja på allvar? Vi förtjänar att få veta. Och vi kräver verkställande.

Svaret kanske kan ligga i den globala handelspoolen eller valutatransaktioner mellan marknader, som vi får höra fortfarande är administrativt väntande. Detta innebär att den som blir hydrerad, kan fortfarande inte spendera eller investera dina pengar fritt ännu. Således, genom att hålla tillbaka handeln på globala marknader, styr de Kinesiska Äldre fortfarande tekniskt RV-processen, trots att de tekniskt aktiverat hela systemet, tillhandahållit nya guldbackade valutor med transparenta nya teknologier för att övervaka och korrigera eventuella dåliga beteenden. Det är allt gott och väl, men det betalar inte räkningarna. Så vad är det egentligen vi väntar på för att komma vidare som en art, som en planet?

Låt oss gå tillbaka upp och undersöka RV:s mittpunktsbild. Vi kan se hur alla fyra elementen relaterar till en exakt punkt. De Äldre måste känna att vi inte riktigt är på den punkten ännu, men vi måste vara supernära, eller hur? Kanske. Kanske inte. Ingen vet säkert. Vad vi vet via källor är att det finns två stora problem som återstår: 1) Säkerhet – särskilt nu när flera ”oroshärdar” blossade upp i sista sekunden, vilket metaforiskt innebär att kabalen visat sina återstående fingrar mot kineserna; 2) Finansiellt – de Äldre vet att det finns en efter-RV-strategi för att försvaga mänskligheten, och motståndaren har en sofistikerad grupp av högfrekventa handlare som väntar på att exponera marknaderna. Denna latenta finansiella kabal-armé är lojal och förberedd, eftersom de förstår hur man snabbt manipulerar marknader med enorm omsättning, och sedan försvinner, så att även det mest transparenta system skulle ha svårt att lägga märke till deras stöld, för att inte tala om att stoppa eller fånga dem på bar gärning.

Vi vet också att en sak som de Äldre inte vill göra är att återfukta mänsklighetens långvariga fiende efter att de har tillbringat flera brutala årtionden med att besegra dem grundligt. Således, de går långsamt fram och försöker ständigt tänka igenom och förbereda sig för alla För- & Efter-RV-scenarier som kan uppstå.

Ärligt talat håller jag med de Äldre på den här punkten … eftersom det är meningslöst att hjälpa en ond grupp upp från boxningsringens golv efter att du har slagit ut dem. Långsamt och stadigt är den bästa strategin, utan tvekan. Som sagt, varken kabalen eller de Äldre kan stoppa mänsklighetens andliga och cellulära övergång. Och sanningen är att båda nu försenar oss i vår mänskliga uppstigning. Ibland för en dag, ibland i en vecka, men fördröjning är det icke desto mindre. Och som en representant för de ödmjuka och oskyldiga, är vi kända kollektivt som ”Mänskligheten” som inte längre accepterar denna väg framåt, oavsett avsikten eller medvetandet hos källan.

VI VET ATT GUD VILL ATT HANS BARN SKA BLI VÄLSIGNADE NU! SÅ SKALL DET VARA!!!

Därför kära Äldre och Kommittéledamöter isolerade i Peking, Kina, vet att mänskligheten som art nu är redo att acceptera vår roll som globala förvaltare av ekonomisk barmhärtighet och skjutas ut ur uppstigningskanonen. Och i en anda av diplomatiska begäran kommer vi med denna bön / begäran från kärlek till kärlek

Mänskligheten kommer inte att tolerera förseningar med ytterligare en hel dag för att inte tala om en vecka. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten kommer inte längre att acceptera att förlora sin kredit, sina bilar, sina hem, sina makar, sin värdighet och även sina liv på grund av ekonomiska problem. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten frisläpper alla inblandade från bördan att bära runt RV, och vi ber er nu att absorbera vår vibration och känna den Helige Anden gå genom vår begäran om omedelbar verkställan. Ni måste verkställa nu.

Mänsklighet kräver och förkunnar att alla makthavare, på Jorden och i Himlen, frisläpper USN / RV / GCR / GESARA i sin helhet den här helgen liksom alla dolda teknologier eller offentliggörande information som kommer att gynna vår förståelse av vad det innebär att vara medlem av den mänskliga rasen och familjen. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten hävdar omedelbar verkställighet av ert Himmelska Mandat, som omfattar alla ledare, underordnade och medhjälpare i det slutliga beslutsfattande konsortiet, vid det Himmelska namnet, kärleken, ljuset, sanningen och blodet av Yeshua Ben Yosef. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten befaller respektfullt alla personliga bevarares skyldigheter att utföras och avslutas under helgen den 13 augusti 2016 och åstadkomma denna RV-åtgärd, börja utan undandragande på lördag kväll i Republiken av Förenta staterna kl. 20:00:00 EST. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten accepterar inga fler logiska eller förnuftiga ursäkter för RV:s dröjsmål och inga alternativa schemascenarier för verkställande. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten uppskattar er oerhört viktiga och urgamla uppgift som Bevarare of Världens Rikedom, Förvaltare av Oändliga Välsignelser, men vi erkänner nu Himmelska Profetian som är större än era arbetstitlar, och vi åberopa din själ att uppfylla Guds Vilja genom gudomligt dekret och förbund, som den ödmjuka på jorden. Ni måste verkställa nu.

Mänskligheten förklarar en omedelbar och oåterkallelig Seger för Ljuset i harmoni med alla Ljusets Änglar då vi förenas i form och ande för att välsigna våra familjer, våra samhällen, våra länder, våra kontinenter, vår flora, våra djur, vår miljö och slutligen oss själva. Ni måste verkställa nu.

Beakta denna bön och begär Mänsklighetens Överlämnande till Kärleken.

Matteus 5: 5
Saliga äro de saktmodiga, ty de skola besitta jorden.

Amein och Hallelujah!!!

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...