Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 17 juli

meditationsbild1

Väntan

Varje dag är en väntan på en förändring som vi vet ska komma. Vi hoppas och tror att nu är det dags.

Vi sitter i väntrummet och väntar på att tåget ska komma och föra oss bort in i en ny verklighet, att det ska ta oss till något nytt och underbart. Vi väntar och tror, att nu så händer det.

Hur länge har vi då inte suttit och väntat på att det där avgörandet ska hända, vilket ska förändra hela vår värld. Det är så lätt att förlora hoppet och tro att allt nog bara är inbillning.

Det är inget fel att tro på att saker ska ske, att hela vår värld ska förändras. Det kommer till sist en dag, när vi minst anar det, ett genombrott, när sanningen inte längre går att dölja.

Människor vaknar upp och ruskar yrvaket på sig och undrar vad det är som händer. De undrar vad som hänt då allt omkring dem ser så annorlunda ut. De förstår, att deras väntan inte var förgäves. Deras tidigare känsla att något var helt fel, att allt inte var som de skulle, stämde. De hade inte varit konstiga för att de känt på sig, att någonting inte stått rätt till i deras värld.

Det gäller då att inte känna en vrede över att ha blivit manipulerad och förd bakom ljuset utan känna glädje och lycka över att veta sanningen om vår värld, om vårt ursprung och historia.

Vi behöver inte vänta så mycket längre nu. Vågor av ljus bryter ner murar av osanning och felaktigheter. De som står bakom dessa försök att hålla sanningen borta kommer att få stå till svars.

Många av dem förstod inte bättre. De förstod att något var fel, att något inte stämde men de ville inte veta av någon annan sanning än den som de lärt sig. De var programmerade att göra det de skulle.

Döm dem inte för deras okunskap utan låt vågorna av ljus öppna dörren fredligt och kärleksfullt till en ny värld, där alla är jämlika, där ingen hungrar och är förtryckt. Allt finns i överflöd på vår planet. Vi har allt det vi behöver och mer därtill.

Vi låter den gamla världen tona bort och reser med tåget in i den nya där fred och frihet råder.

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

nyckeln-till-lyckans-labyrintden-tidlosa-tidens-tid

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...