Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 22 maj

meditationsbild1

 

Nyfiken

Vad har hänt med den värld som sett oss växa upp till vuxna män och kvinnor? Vi har sett vår värld förvandlas till en plats, där vi inte längre vågar vara de vi är innerst inne. Vi är tystade, vi är åthutade att göra som vi blir tillsagda.

Vår jord, den stora Modern, ropar och ber oss hjälpa henne. Men vi som en gång var nyfikna och glada, vi som lekte våra lekar utomhus, vi har tystnat och kräver inte, att vi ska återfå vår frihet. Vi har fångats i elektronikens klor och pratar inte längre med varandra utan i telefonen vi bär i handen. Vi lyssnar på varandras röster och vi skriver våra meddelanden utan att mötas.

Våra barn gör likadant. Deras lekar är borta. De tittar ner i sina mobiler och ser inte vattnet. De ser inte solen eller trädens grönska och de ser inte varandra. De upphör att känna allt eftersom tiden går. De träffar inte varandra och leker. De tävlar mot varandra i spel och i olika tävlingar. Vart tar deras empati vägen, när de aldrig leker, när de aldrig får känna verkligheten utan lever sina liv genom en elektronisk apparat. Vart tar deras nyfikenhet på livet vägen?

När ska människor så fast försjunkna i mobiler och datorer höra Moder Jords rop på hjälp? Hon ropar på alla att vakna upp ur den förtrollning som elektroniken skapar, den artificiella värld, som alla överlämnar sig åt. I den världen låses alla fast. Deras hjärtan blir till sten, lika kalla och hårda.

När ska vi bli nyfikna på vad som egentligen händer bortom maktens spel, bortom illusionen? Har våra hjärtan blivit så kalla att blodet stelnat och det verkliga livet slutat upp att fungera? Är vi så nära att bli robotar i en värld, som är lika kall och artificiell som den i våra datorers spel?

Vakna upp! ropar Moder Jord. Vakna upp ur illusionen och ta tillbaka er rätt att leka! Var nyfikna och undersök det verkliga livet, som håller på att tas bort från er! Vakna upp och låt er nyfikenhet sträcka sig bortom den värld ni ser, för där bortom finns den riktiga världen!

Ni måste vakna ur drömmen och upptäcka vad som finns där bortom illusionen! Låt er nyfikenhet visa er vägen till ett rikare liv!

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...