Söndagsmeditation kl 21.00 via IngaLill Enadea, 13 december

 

michael120713

 

Meditationens ord, söndag 13 december 2015

IngaLill Enadea

 

Kära Ljusets bärare i decembers mörka tid!

Din Moder Jord nu hälsar med all sin kärlek blid.

”Förena dig med mig för varje dag som är,

så att du står i full balans, du som ljuset bär.

 

Ditt ljus kan aldrig slockna, men fladdra till ett tag.

Om natten lysa matt – syns ej när det är dag.

Nu uti kaostider ditt ljus bör lysa klart,

och när du jordad är, det lyser underbart!

 

I violetta ljuset jag badar i min glans.

Jag tackar dig av hjärtat och ger en rosenkrans

till alla mina kära som så mig upplyft har.

Jag är med er tillsammans, i tid som är, i tid som var!

 

Tillsammans ska vi skapa en ny, storslagen Jord!

Se Violetta flamman som gör dig lyckliggjord.

Tänk bara att du är med mig, här i mitt bubbelbad

av ljus så violett som lyfter oss till Ljusets stad!

 

Den stad och värld vi skapat förr uti svunnen tid,

du minns ej än, men så det är, ett liv i helig frid.

Nu är det åter dags för oss och skaparkraften vår.

Var i balans när dagen gryr, då allt du tillbaka får!

 

Väl lagrade förmågor och minnen framstår klart.

Allt går så lätt, och allt du kan, så härligt underbart!

Jag vet att du såå längtar och ber att Nu det sker.

I stillhet inom dig, i glädjefrid, ditt Själv du återser!

 

Vill du läsa fler budskapsdikter mottagna av mig finns boken Meditationens ord. När förändringens vindar blåser. ISBN: 978-91-88209-00-9. Enadea Förlag, IngaLill Wener. Du kan beställa boken från Adlibris, Bokus, CDON eller av din bokhandlare. Pris ca 135 kr.
Meditationens+ord

I boken finns 60 budskapsdikter, varav tre sånger, skrivna till gruppmeditationer under åren 2009-2012. Orden från vårt kosmiska energifält vill ge oss inre vägledning och talar om vår skaparkraft, vårt eget ljus, vårt inre barn, att vi ska älska oss själva och känna tillit och hopp om att vi tillsammans kan skapa en ny fredlig värld, för vi, du och jag, är de skapare vi väntar på.

 

I Ljus och Kärlek
IngaLill Enadea

Du gillar kanske också...