Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 22 maj

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 22 maj 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag skiner solen ner på Er på jorden. Den skiner med sin fulla kraft av kärlek ner på Jorden och allt liv som finns där. Den förmedlar det finaste ljus av kärlek som kan nås från ”Den Högsta Källan” av ljus. Njut av solen, njut av Er dag. Tacka solen för att den så enträget förser er med värme och ljus. Solen dömer ingen, den strålar ner sitt ljus, så att hela jorden med dess olika ekosystem och världar kan ta del av det. Solen kräver inget tillbaka. Den bara ler och ger, är tacksam för att få vara till nytta och kärlek till alla som behöver hens kärlek. Vi behöver alla vår Sols kärlek vare sig det är utanför eller inom oss. Vi vissnar och krymper ihop utan vår egen Sols kärlek inom oss, den så kallade självkärleken. Inget liv skulle kunna leva på jorden utan vår Sols kärlek.

Kärleken är det största och vackraste som finns. Vad vore livet utan kärlek? Tomhet och grå tristess blir vardagen för dem som stängt dörren för kärleken. Det räcker att du ställer dörren lite på glänt, så att ljuset kan sippra in, för att färgerna ska komma åter. Ju mer du öppnar din dörr, ju vackrare ser dagen ut, ju fler glädjefulla stunder kommer du att hitta. Ju mer du älskar dig själv, ju mer älskar du världen. Du ser stora möjligheter att skapa dig en värld som du vill ha. Det är då visionerna startar och det är då du är på gång att förändra din värld. Detta i sin tur påverkar andra att förändra sin värld och ringarna blir större och större. Idag finns många stora ringar på vår jord och de växer och växer…De växer inifrån och ut. Vi kan se de här ringarna som allt eftersom manifesterar sig på er jord. Det är vackra ringar och vi är mycket berörda och stolta av de många vackra ringar som ni just nu väver, även om alla inte har manifesterat sig på er jord ännu.

Behåll era visioner kära Jordbor, de är på väg ner i er värld för att låta sig manifesteras där, när det rätta ögonblicket är inne. Rätt plats, de rätta människorna och rätt ögonblick och vips så är er dröm uppfylld. Tro inte att ni gör något förgäves, ni gör något oerhört vackert och kärleksfullt för hela den här planeten och för er själva. Stärk kärleken till Er själva och tro på er förmåga att kunna förvandla ert liv och den här världen till ett liv som ni själva vill ha och ha drömt om att få bygga. Ni är byggstenarna på jorden, kära barn. Det är era visioner och tankar som bygger den här världen nu. Håll visionerna högt, allt kan manifesteras. Ju högre och vackrare ni visionerar, ju högre och vackrare blir er värld.

Hur vacker vill ni ha den? Hur mycket är ni värda? Ja ni är värdefulla, ni är alla diamanter i våra ögon men vad tycker ni själva? Detta är viktigt!!! Är ni värda det vackraste som finns på Jorden? Är ni värda de högsta och vackraste visionerna som finns? Hur ska ni annars kunna manifestera det högsta och vackraste om ni inte tror att ni är värda det? Det här kräver lite självkännedom och att du förlåter och älska dig själv som den utsökta juvel du är. Du är värdefull, du är älskad, du behöver bara innerst inne förstå hur värdefull och älskad du är. Du kan då visionera stort och kärleksfullt och det kommer att manifestera sig som en stor och kärleksfull vision.

Många människor på Jorden har denna stora kärleksfulla vison och deras dröm håller nu på att slå in. Alla era drömmar kan slå in, ni är alla älskade bortom er förståelse, ni behöver bara känna det i ert inre. Stilla er och känn hur kärleken strömmar genom er kropp. Förstå att alla era drömmar kan slå in, de drömmar som ni bär djupt i ert inre.

Med detta säger jag farväl för denna gången.

Judas

Du gillar kanske också...