Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 24 april

meditationsbild1

 

Vibrationer

En slöja av dis ligger över nejden. Hon rider på sin häst och försöker se stigen framför sig. Solen gömmer sig någonstans bortom dimman och duggregnet.

Det finns ingen mer där förutom hon och hästen. Hon har ridit där många gånger förut men idag verkar trakten helt främmande. Hon drar sin kappa tätare omkring sig. Det är småkyligt och hon huttrar men inte bara av kylan. Det finns något avvaktande, en närvaro av något okänt. Det är inte bara hon som känner detta obestämda. Även hennes häst frustar lite oroligt.

Vad är det som händer? tänker hon. Hon stannar till och lyssnar men inget hörs. Det är istället en ödesmättad tystnad. Hela naturen håller andan. Vad väntar den på?

Då hörs ett svagt ljud, ett sprött ljud som klirret från ett glas när någon slagit lite lätt på det. Med ens hör hon ytterligare ett svagt klingande. En ton hörs och ett vibrerande ljud fortplantar sig i omgivningen. Det känns kusligt i den totala stillheten och hästen gnäggar plötsligt till. Hon kan inte hålla kvar den längre utan i vild galopp fortsätter de sin färd. Ritten går allt snabbare över stock och sten tills hästen löddrande av svett saktar in och stannar.

Nu hör hon hela rymden ljuda av dessa vibrationer. De kommer upp ur jorden och fortplantar sig över nejden. Hon känner ingen rädsla mer. Hon förstår, att det är Moder Jord som sjunger en sång för henne.

Moder Jords vibrationer går genom hennes kropp och fortplantar sig ut i kosmos. Den stora modern berättar för dem där ute, att hon just nu transformeras och går upp i frekvens. Alla på hennes kropp som vill följa med henne i denna transformation förändras och blir ljusare och lättare.

Kvinnan på hästen känner förändringen i sin kropp. Hon känner inte bara kroppens förändring utan hon känner även medvetandets förändring. Hon ingår mer och mer i en förening med naturen runt omkring och hon kan känna sin hästs tankar och känslor.

Diset och slöjan som funnits för hennes ögon är borta och hon ser en ny värld framför sig. Hon betraktar världen på ett nytt sätt. Hon är inte längre en betraktare av världen. Hon är inuti världen, en del av världen runt omkring och hon kan känna Moder Jords närvaro och höra när modern viskar hennes namn.

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...